SlowHack amfibija penki litai 5 ban

Kalbos apie viską kas nesusiję su kitais forumais.
mckenzie
Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Posts: 18
Joined: 2013 Feb 23 23:26
Skype: mckenzie.74

Re: SlowHack amfibija penki litai 5 ban

Post by mckenzie »

Kur man keliaut? Is vis net nezinojau kad toks dalykas kaip slowhack egzistuoja i kelis srv prisijunges man pakeite baneri po to ijungus game pradejo autoconnect nezinodamas ka daryt perasinejau cs galvojau kad cia kazkoks bugas cia uzklydes pamaciau kas yra slowhack ir buna jo ne tik tokiu rusiu o ka kitur ? - kitur nieko. Kiekvienas ziuri saves pvz kokia nesamone nutinka o kitas vaa kaip gerai kad ne man kaip gerai kad jam ir nusisuka o cia dar to nemaciau kiekvienas kiekvienam padeda visi lygus dekui kazkam kad bent viena bendruomene tokia lietuvoi susikure o ne ten viena metines susikuria ir isirsta kiekvienas vis kitu keliu pasuka ...

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: SlowHack amfibija penki litai 5 ban

Post by aaarnas »

Tai tu apsispręsk ką palaikai. Apskritai, slowhack mirs po serverių atnaujinimo ir po tam tikro laiko, nes po cs atnaujinimo nebebus realios galimybės kenkti žaidėjui per įvairias komandas.

Ir prašom padoriai elgtis, kaip dauguma forumo narių. Tada nebus įspėjimų ir problemų. Nes į žmones su geltona kortele (ar dar blogiau slowhack) čia žiūrima pro pirštus.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

mckenzie
Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Posts: 18
Joined: 2013 Feb 23 23:26
Skype: mckenzie.74

Re: SlowHack amfibija penki litai 5 ban

Post by mckenzie »

As prie slowhack man paciam teko patirt kai atejau i kazkoki serveri adminas ant manes panaudojo komanda amx_destroy ji sunaikina cfg zaidimas lagina neimanoma nieki daryt perasiau gal penkis kartus nk nebuvo... As uz tokias bendruomenes o ta geltona kortele uzsitarnavau pats del nereiksmingo posto . Taip padariau blogai kad is oro uzpostinau bet nezinau va kur gauti toki lista ten kur srv pagalba visi galvoja cj kad to pacio noriu... Nu aisku tai tiek.

DYaGesS
Flooderis arba specialistas
Posts: 875
Joined: 2013 Jan 16 01:01
Skype: usercs.com
Contact:

Re: SlowHack amfibija penki litai 5 ban

Post by DYaGesS »

po amx destroy, kai perasai cs nieko nebelagina, nes ten tik rate iskraipo, tai kaip tu ten perasinejai tuos 5kart, tai neaisku.
Padėjau? +rep

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest