Metamod
Re: Metamod
Turbūt uždėtas Read-Only. Nuimk varnelę per failo properties.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Iš 4 priežasčių, kodėl P geriau už paprastą, tik 1 yra naudinga cs 1.6 serveriui.Tetusis wrote:ikelk metamod-p jis labiau optimizuotas..
Tad nemanau, kad labai pajusi kažką dėl to optimizacijos. Tiek su vienu tiek su kitu, serveris veiks lygiai taip pat.
Tad didelio skirtumo nesudaro. Jei dar kas norės, tai pakeisiu nuorodas į P versiją.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
dproto fail load galite gal priminti kodel gi man fail? LAbai senai dariau tokius dalykus, noriu prisiminti ir susiduriau su tokia paprasta problemele . Nerandu klaidos tik
- aaarnas
Viską padaryk per naujo ir žiūrėk, kad dproto.cfg failas būtų cstrike kategorijoje.k4nape wrote:dproto fail load galite gal priminti kodel gi man fail? LAbai senai dariau tokius dalykus, noriu prisiminti ir susiduriau su tokia paprasta problemele . Nerandu klaidos tik
- laimiukas3
- Moderatorius
nzn pas mane hlds direktorijoi dproto.cfg ir veikia normaleiaaarnas wrote:Viską padaryk per naujo ir žiūrėk, kad dproto.cfg failas būtų cstrike kategorijoje.k4nape wrote:dproto fail load galite gal priminti kodel gi man fail? LAbai senai dariau tokius dalykus, noriu prisiminti ir susiduriau su tokia paprasta problemele . Nerandu klaidos tik
- aaarnas
hlds kategorijoje irgi veiks, bet po to atsiranda tokių, kurie laiko hlds kategorijoje seną dproto failą, o į cstrike įdėję naują žiūri kodėl neveikia.
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Metamod-P
nauja idejau metamod ir amxmodx liktais serverio consolei norm kai jungiuosi perkrauna serva ir cs consolei kazkiokiu priflodina uzrasu ;D