Dabar yra 2018 Sau 18 20:23




 Puslapis 12 [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2011 Bir 25 16:37 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 163
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
Va kodas:

  1. public ShowHUD(id)
  2. {
  3.     if(!is_user_alive(id))
  4.         return PLUGIN_HANDLED
  5.    
  6.     if (g_zombie[id])
  7.     {
  8.         static health, class[32]
  9.         health = get_user_health(id)
  10.        
  11.         copy(class, sizeof class - 1, Zombie_Class_Names[g_zombie_class[id]])
  12.        
  13.         set_hudmessage(0, 255, 0, 0.02, 0.97, 0, 0.0, 0.3, 0.0, 0.0)
  14.         ShowSyncHudMsg(id, g_hudsync, "%L", LANG_PLAYER, "Zombie_class_hud", health, class)
  15.     }
  16.    


Kiek zinau, sitas kodas padaro, kad serve rodytu zaidejui/zombiui, kokia yro jo klase, bei kiek jam gyvybiu, bet tai kazkodel neveikia. Gal kas galit patvarkyt. Ir kaip manot, ka lietuviskai gali reiksti stai sitas uzrasas siame kode: "Zombie_class_hud"???


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2011 Bir 25 16:58 
Senbūvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Kov 12 22:19
Pranešimai: 1998
Karma: 92

Miestas: Linksmakalnis
Tai gali reiksti tai, ka tu uzrases lang.txt faile...



_________________
WWW.REZ.LT - Geri, bet ne geriausi serveriai Lietuvoje
CS/CS:S/CS:GO/MC/Killing Floor Serverių monitoriai su žaidėjų atvaizdavimu
50% paramos atgavimas, perkant VPS Dedikuoti.lt
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2011 Bir 25 17:29 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 163
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
psychical rašė:
Tai gali reiksti tai, ka tu uzrases lang.txt faile...

Tai ta zinau. O kaip sutvarkyt tai ko prasiau??


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2011 Bir 25 22:17 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 183
Turėtų atrodyti taip:
Zombie_class_hud = Klase: %s Gyvybes: %d

Be to patariu lang raktus įprasti rašyti didžiosiomis raidėmis, nes amx pluginuose paprastai rašomi didžiosiomis dėl vientiso stiliaus.



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2011 Bir 26 07:34 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 163
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
Aciu. Bet yra dar viena beda. Dabar ja urodo ir tas gyvybes ir klase, bet tai rodo vos 2 ar 3 sekundes. Paskui dingsta ir nerodo. Ka daryt, kad rodytu visada?? Arba buna ir taip, kad rodo visada, bet tada ten lievai rodo gyvybes, pavyzdziui zm turi 800 gyvybiu, o ten apacioje rodo, kad tik 66 turi.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2011 Bir 26 12:06 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2011 Kov 01 16:42
Pranešimai: 93
Karma: -1
Pas tave hudas padarytas ant client_putinserver(id) ane? Tuomet padaryk kad būtų ant player spawn.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2011 Bir 26 13:35 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 183
KieC rašė:
Pas tave hudas padarytas ant client_putinserver(id) ane? Tuomet padaryk kad būtų ant player spawn.


Jis iš vis turi būti ant set_task funkcijos, o ji iškviečiama putinsterver forwarde.



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #8  StandartinėParašytas: 2011 Bir 26 13:46 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 163
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
nelabai suprantu apie ka cia jus :D. Bet gal galit pasakyt ka daryt? :D :D


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #9  StandartinėParašytas: 2011 Bir 26 13:47 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 183
Parodyk kas iškviečia ShowHUD funkciją.



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neveikia iki galo funkcija
Žinutės numeris: #10  StandartinėParašytas: 2011 Bir 26 15:32 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 163
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
Gal sitas?

// Set the custom HUD display task
set_task(0.1, "ShowHUD", id, _, _, "b")


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 12 [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: