Dabar yra 2017 Bir 24 03:45




 Puslapis 12 [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2017 Sau 11 17:25 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2014 Bir 18 17:20
Pranešimai: 186
Karma: 3
Sveiki, noreciau paklaust kaip galeciau pasidaryti kad pvz. raundo pradzioje ismeta vipmeniu ir as pasirenku respawn ir kad mane prikeltu kai as mirstu? Dabar turiu pasidares tik taip kad kai pasirenki respawn, tu iskart atsirespawnini o noriu pasidaryt kad atrespawnintu tik kai mirsiu. Gal gali kas padet?


Prikabinti failai:
smenu - Kopija.sma [4.64 KiB]
Atsisiųsta 20 kartus(ų)
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 14:14 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2013 Rgs 29 12:47
Pranešimai: 147
Karma: 16
Kai pasirenka respawn, darai kintamąjį kažkokį naują (globalų reikią susikurti, tarkim bool:respawnSelected[33]) ir nustatai reikiamą reikšmę. Mirus žaidėjui tikrini ar kintamojo reikšmė atitinką reikiamą ir prikeli jį. Jam prisikėlus atstatai reikšmę į seną.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 14:46 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 125
Karma: 1
kaskas tokio
  1.  
  2. new bool:respawn[33]
  3. public client_death(id)
  4. {
  5.     if(respawn[id])
  6.         set_task(5.0, "vip_respawn", 5, respawn, id);
  7. }
  8. public vip_respawn(id)
  9. {
  10.     ExecuteHamB(Ham_CS_RoundRespawn, id);
  11.     set_user_health(id, 100);
  12.     give_item(id, "weapon_knife");
  13.     respawn[id]=false;
  14. }
  15.  


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 15:08 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2014 Vas 19 18:40
Pranešimai: 729
Karma: 31
Netestavau, bet turėtu veikti


Prikabinti failai:
cmenu.sma [3.8 KiB]
Atsisiųsta 22 kartus(ų)

_________________
Skype: artha.esf
Steam: ArtHa [ESF]

Nemokama pagalba per skype neteikiama. :devil:
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 17:50 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2014 Bir 18 17:20
Pranešimai: 186
Karma: 3
Deja nei softero nei arthos neveikia. Respawnina iskarto kai pasirenki.


Paskutinį kartą redagavo luxuks 2017 Sau 12 18:01. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 19:08 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 125
Karma: 1
:facepalm: kaska nedadarai, arba darai ne taip


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 19:51 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2013 Rgs 29 12:47
Pranešimai: 147
Karma: 16
  1. set_task(5.0, "vip_respawn", 5, respawn, id);


Kas čia? Trečias parametras eina žaidėjo id. Tolesnių parametrų išvis nereikia net.

  1. public vip_respawn(id)
  2. {
  3.     ExecuteHamB(Ham_CS_RoundRespawn, id);
  4.     set_user_health(id, 100);
  5.     give_item(id, "weapon_knife");
  6.     respawn[id]=false;
  7. }
  8.  


Apskritai, kam duoti HP ir peilį, jei ant respawno viską duos automatiškai?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #8  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 20:08 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2014 Bir 18 17:20
Pranešimai: 186
Karma: 3
Softero rašė:
:facepalm: kaska nedadarai, arba darai ne taip


Viska darau taip kaip reikia, pats turbut net nebandei. Turbut ta savo koda is kito plugino kopinai ir galvojai kad veiks?

-- 2017 Sau 12 21:13 --

InvIs2 rašė:
Kai pasirenka respawn, darai kintamąjį kažkokį naują (globalų reikią susikurti, tarkim bool:respawnSelected[33]) ir nustatai reikiamą reikšmę. Mirus žaidėjui tikrini ar kintamojo reikšmė atitinką reikiamą ir prikeli jį. Jam prisikėlus atstatai reikšmę į seną.


Nu reiks bandyt bet cia su mano scriptinimo sugebejimais tj nzn kaip bus :D gal galetum pasakyt kokia funkcija naudoti kai zaidejas mirsta patikrinimui ar jis pasirinko respawn?


Paskutinį kartą redagavo luxuks 2017 Sau 12 20:14. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #9  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 20:18 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2014 Vas 19 18:40
Pranešimai: 729
Karma: 31
luxuks rašė:
Deja nei softero nei arthos neveikia. Respawnina iskarto kai pasirenki.

Su mano variantu neimanoma kad iškarto spawintu, gal susikompiliuok pluginą. :D beje,jeigu atkreipei dėmesi tai pas mane kitoks sma pavadinimas. P.s. i nosine kažko neveikia.:D



_________________
Skype: artha.esf
Steam: ArtHa [ESF]

Nemokama pagalba per skype neteikiama. :devil:
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pakeisti respawn funkcija VIPMENU
Žinutės numeris: #10  StandartinėParašytas: 2017 Sau 12 20:27 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 125
Karma: 1
InvIs2 rašė:
  1. set_task(5.0, "vip_respawn", 5, respawn, id);


Kas čia? Trečias parametras eina žaidėjo id. Tolesnių parametrų išvis nereikia net.

  1. public vip_respawn(id)
  2. {
  3.     ExecuteHamB(Ham_CS_RoundRespawn, id);
  4.     set_user_health(id, 100);
  5.     give_item(id, "weapon_knife");
  6.     respawn[id]=false;
  7. }


Apskritai, kam duoti HP ir peilį, jei ant respawno viską duos automatiškai?


Nebuvau tikras ar smutkes duos, tai del visa pikto, o trecias parametras yra task id. Bet 4 5 susiveliau
  1.  
  2. public client_death(id)
  3. {
  4.    new arg[1]
  5.    arg[0] = id
  6.    set_task(5.0, "vip_respawn", 5, arg, 0)
  7. }
  8.  


Paskutinį kartą redagavo Softero 2017 Sau 12 22:15. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 12 [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: