Pigus bei Stabilus Virtualus serveriai + 50% nuolaida!

Forumas, kuriame įmonės ar asmenys gali reklamuoti savo teikiamas VDS, VPS, hostingo, žaidimų ir kitas su serverių nuoma susijusias paslaugas.
User avatar
psychical
Viršininkas
Posts: 2094
Joined: 2011 Mar 12 22:19
Skype: tautvydas11
Location: Linksmakalnis
Contact:

Re: Pigus bei Stabilus Virtualus serveriai + 50% nuolaida!

Post by psychical »

aaarnas wrote:Ten yra eilutė: cpu MHz
Joje rašo kiek mhz gauni.
Ne, man įdomu, ką ten rašo prie model'io ;D

iso
Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Posts: 10
Joined: 2011 Apr 18 13:00

Re: Pigus bei Stabilus Virtualus serveriai + 50% nuolaida!

Post by iso »

psychical wrote:
aaarnas wrote:Na aš manau, čia toks skaičiavimas gaunamo procesoriaus kiekis vartotojui.
Tai žinoma, kad neegzistuoja toks cpu su 11Ghz, bet kai keli branduoliai tarp savęs pasidalija darbą, galima tai interpretuoti kaip 11Ghz.
11Ghz ~ 4 branduoliai po 3Ghz. Aišku aš galiu klysti. Dar nesu pažengęs hardware technologijose.
Bet pagalvok 4 tūkstančiai visiškai naujam projektui, kuris nežinia kaip gyvuos, be to nemanau, kad visiems pvz su tuo ~1Ghz naudojamas vienas branduolys, kas bebūtų, naudojami atskiri, todėl kaina dar kylą, tiesą pasakius, VPS nuomos paslaugos turėtų kainuoti daugiau... Nes visos dalys kainuoja, papildomi RAM, papildomas CPU kiekis ir t.t. Aš abejoju, ar ten yra bent puse tiek, kiek parašyta...

Ka tie 4 tukstanciai reiskia? ;)

Seip:

1) Arnas teisingai sako, beto jie gali turet ne 1 toki severi o dekim 3, tai visi klientai sutilps (kol kas, beto nemanau, kad pradzioj kas tokio dydzio planus uzsisakynes, jie tiesiog egzistuoja puslapyje ir parodo ju galimybes imho). :)
2) 4k - Tai dar maza investicija i tokius projektus, paskaiciuok 100*20 (100 klientu, kurie turi plana po 20litu), jau iseina 2k i menesi, bet ar visi uzsisakyneja plana uz 20lt? Be to rimti zmones kurie kuria savo versla atsipirkomo neplanuoja po menesio ar 2 :)
3) xeonai ne ka prastesni uz tuos i7, tiesiog servu tipas skiriasi, pas dedikuotus yra jauciu rack mount, o cia tower :P

O sita akcija tai manau yra ju paslaugu isbandymas, tiesiog nusiperki serveri ir pabandai, tarkim kad ir ta vps3 uz 12litu :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests