Player Models

Šiame forume galima rasti pamokas, patarimus, skriptus ir kitą naudingą informciją.
User avatar
psychical
Viršininkas
Posts: 2086
Joined: 2011 Mar 12 22:19
Skype: tautvydas11
Location: Linksmakalnis
Contact:

Re: Player Models

Post by psychical »

Kodas: Select all

    RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", false); //neveikia    //RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed, "@OnPlayerPreSpawn", 1); //veikia    //RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn, "@OnPlayerPreSpawn", false); //neveikia
O nebandei RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); ?

Matomai būtų logiška blokuoti prieš, kaip padarė hlev, bet spėju modelius nustato po, ne prieš mirtį, todėl post reikalingas. Pats tą išsiaiškinai, tik kažkodėl spėju nesupratai :D

User avatar
laimiukas3
Moderatorius
Posts: 4569
Joined: 2012 Aug 03 01:12
Skype: laimiukas3
Location: Vilnius
Contact:

Re: Player Models

Post by laimiukas3 »

hm :D pameginau dabar RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); neuzdeda isvis niekam jokio skino tada :)
o va taip veikia RegisterHam(Ham_Killed, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); o taip veikia ir 1/false tai dabr klausimas palikti ten 1 ar false
Image
Image
Image

User avatar
psychical
Viršininkas
Posts: 2086
Joined: 2011 Mar 12 22:19
Skype: tautvydas11
Location: Linksmakalnis
Contact:

Re: Player Models

Post by psychical »

laimiukas3 wrote:hm :D pameginau dabar RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); neuzdeda isvis niekam jokio skino tada :)
o va taip veikia RegisterHam(Ham_Killed, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); o taip veikia ir 1/false tai dabr klausimas palikti ten 1 ar false
Reiks daugiau nerašyt dar lovoj gulint... Ne viską matau... :D

User avatar
laimiukas3
Moderatorius
Posts: 4569
Joined: 2012 Aug 03 01:12
Skype: laimiukas3
Location: Vilnius
Contact:

Re: Player Models

Post by laimiukas3 »

pasitaiko :D

na turbut jau ikirejau bet liko dar 3 skin top 1 top 2 top3

kazkaiptai reikia juos get_user_stats ar imanoma kazkaip isgauti zaidejo vieta statistikoi ir uzdeti pagal vieta skina nepriskirent jam flagu kazkokiu?

else if (iRank1) entity_set_int(client, EV_INT_skin, 4);
else if (iRank2) entity_set_int(client, EV_INT_skin, 5);
else if (iRank3) entity_set_int(client, EV_INT_skin, 6);
Image
Image
Image

User avatar
psychical
Viršininkas
Posts: 2086
Joined: 2011 Mar 12 22:19
Skype: tautvydas11
Location: Linksmakalnis
Contact:

Re: Player Models

Post by psychical »

Aš tai sakyčiau, gali pasidaryt

Kodas: Select all

function get_user_rank_ex(id) {    new aStats[STATSX_MAX_STATS+1], aBodyHits[MAX_BODYHITS+1];    get_user_stats(id, aStats, aBodyHits);        return aStats[STATSX_RANK];}
Išgauti pozicijai, o tada, ten kur tu nori, įsidėti tikrinimą ar jis 1 vietoj...

Žinoma žiūrint į optimizacinę pusę, sakyčiau, kad reiktų susikurti masyvą kuriame, o ne traukyti iš modulių duomenis, tarkim roundo pradžioje saugotum top3, kiekvieno round pradžioje top3 atnaujina (nes spėju jie gali keistis) ir tuomet tikrini pagal masyvą ar tas žaidėjas yra masyve ar ne... Na bet čia mano pamąstymai

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests