CS serveris

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
Post Reply
erniukakas
Jau po truputį tampa savu
Posts: 107
Joined: 2016 Feb 07 20:39
Skype: taketokx13

CS serveris

Post by erniukakas »

Sveiki gyvi, žodžiu reikia pluginu šiek tiek.
- Spectate buna parašyta sakykim tavo projekto puslapis, arba serverio ip.
- Turiu isidejasi is cia simple vip sistema, bet noriu sakykim pasidaryti jam txt faila /vip, kaip padaryti,kad jis veiktu? reikia kazkokio papildomo amxx? Kad serveryje parasius /vip ismestu langa.


Ir siaip gal patartumete kokiu butent pluginu reikia public serveriui,kad butu ir vaizdo kazkokio ir siaip malonu zaisti? Daug ramu labai neskyriau publicui 1024mb. vpsnet.lt
Image

User avatar
laimiukas3
Moderatorius
Posts: 4569
Joined: 2012 Aug 03 01:12
Skype: laimiukas3
Location: Vilnius
Contact:

Re: CS serveris

Post by laimiukas3 »

seiptai forumo pajaska galetum pasinaudoti

Kodas: Select all

#include <amxmodx> public plugin_init(){    register_clcmd("say /vip", "vip_motd")    } public vip_motd(id){    show_motd(id, "vip.txt")}

Kodas: Select all

#include <amxmodx> new g_izSpecMode public plugin_init() {      register_event( "TextMsg", "show_info", "b")      g_izSpecMode = CreateHudSyncObj()      } public show_info(id){              set_hudmessage(255, 255, 255, -0.07, 0.75, 0, 0.01, 600.0, 0.01, 0.1, -1)           ShowSyncHudMsg(id, g_izSpecMode,"bla bal bla ....")  }
Image
Image
Image

erniukakas
Jau po truputį tampa savu
Posts: 107
Joined: 2016 Feb 07 20:39
Skype: taketokx13

Re: CS serveris

Post by erniukakas »

Yra gal koks pluginas nuo lago geras? Gal pasidalinti galetumete?



Ir tiek Top15 tiek ,vip langas juodas visada,cia bugas kazkoks?
Paskutinį kartą redagavo erniukakas 2018 Jul 07 12:02. Iš viso redaguota 2018 kartą.
Image

KQLYpros
Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Posts: 19
Joined: 2018 Apr 30 06:32
Skype: KQLYpros
Contact:

Re: CS serveris

Post by KQLYpros »

Greičiausiai busi kažką jau supluginais prisižaides. Geriau naudok aes statistika serveryje.
O dėl vip pasidaryk ne lang o front menu lentele ;)

User avatar
laimiukas3
Moderatorius
Posts: 4569
Joined: 2012 Aug 03 01:12
Skype: laimiukas3
Location: Vilnius
Contact:

Re: CS serveris

Post by laimiukas3 »

erniukakas wrote:Yra gal koks pluginas nuo lago geras? Gal pasidalinti galetumete?



Ir tiek Top15 tiek ,vip langas juodas visada,cia bugas kazkoks?
plugino nuo lago tikrai nera. kaip ir sake zmogus auksciau postu greiciause busi pridejas tu i ta serveri galas zino ko.
Image
Image
Image

erniukakas
Jau po truputį tampa savu
Posts: 107
Joined: 2016 Feb 07 20:39
Skype: taketokx13

Re: CS serveris

Post by erniukakas »

Viskas gerai jau ten veikia, zodziu sumasciau reikia amxbans biski paredaguot ta dizaina, dabar radau daug ten tu dizainu,bet kad sukelus man nixuja nerodo ju. Nueinu i web nustatymai ,stilius ir leidzia tik defaulta pasirinkt. :/ Keliu i banai/ templates . 10 gal sukeliau nei vienas nerodo :D
P.s dar vienas klausimas,susikuriau cs installa , kur man ji kelt i weba? kad galetu tiesiai is webo siust? Ar yra kokiu puslapiu kur galima butu patalpint faila ir ilgai jis ten butu,nereiktu naujint kas savaite?
Paskutinį kartą redagavo erniukakas 2018 Jul 08 11:20. Iš viso redaguota 2018 kartus.
Image

KQLYpros
Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Posts: 19
Joined: 2018 Apr 30 06:32
Skype: KQLYpros
Contact:

Re: CS serveris

Post by KQLYpros »

erniukakas wrote:Viskas gerai jau ten veikia, zodziu sumasciau reikia amxbans biski paredaguot ta dizaina, dabar radau daug ten tu dizainu,bet kad sukelus man nixuja nerodo ju. Nueinu i web nustatymai ,stilius ir leidzia tik defaulta pasirinkt. :/ Keliu i banai/ templates . 10 gal sukeliau nei vienas nerodo :D
P.s dar vienas klausimas,susikuriau cs installa , kur man ji kelt i weba? kad galetu tiesiai is webo siust? Ar yra kokiu puslapiu kur galima butu patalpint faila ir ilgai jis ten butu,nereiktu naujint kas savaite?
Pakviesk į steam arba skype padėsiu :) - ID VISUR ( KQLYpros )

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 39 guests