OurCs.us.lt Serveriai

Jūsų sukurti serveriai, internetiniai projektai.
Forum rules
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.

3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Post Reply
SkiD
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Posts: 68
Joined: 2012 Mar 16 18:45

OurCs.us.lt Serveriai

Post by SkiD »

Sveiki, taigi išsivystė naujas Counter-Strike 1.6 projektas. Nežinau ar eiliniai serveriai, ar ne, bet bandysiu kašką išvystyti. Serveriai yra jau kaip 2 savaitės. Kiekvieno mėnesio gale bus renkami Adminai/Vipai iš /top15.

Public
Norėčiau pristatyti public serverį. Jame nėra per daug nereikalingu pluginu, kiek įdomesni yra tokie: Kai nušauni žmogų hs jis krenta sulėtintai. Likus 1v1 galima pabruzint peiliu i sieną ir išeit į peiliu dvikovą. Rodo kiek dmg padarei realiu laiku. Tai tiek apie public.

cs.ourcs.us.lt:27015
Image

CSDM+Sentry guns+multijump.
Kažinau man tiesiog patinka serveriai su sentry gunais, tai sumaniau ir aš toki padaryti. Šaunus serveris, admin packa padariau pats, kaip ir publiko, sentry gunus statyt užbindinta v raidė, arba i console sentry_build , arba bind v "sentry build". Max yra 3 jumpai. Gan smagus serveris ir tiems kurie nori išmokt geresnės reakcijos žaidime.

cs.ourcs.us.lt:27016
Image

SURF+CSDM
Na daug kas nemoka surfint, ar šiaip nemėgsta ilgai laukti, taigi šis serveris tikrai bus geras jums, + čia nereikia laukti kol kas nors paspaus jaile mygtuke. Na serveris nelagina, ir tiek apie surf+csdm

cs.ourcs.us.lt:27017
Image

P.S Mūsų serveriuose nėra jokių bindų, ar reklamų.
P.S.S Mėnesio galas jau arti o rankuose fragu mažai, jei nori admino pasistenk i top3 pateks ;D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests