Dabar yra 2019 Lap 13 11:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos




 Puslapis 35 [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.518 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #21  StandartinėParašytas: 2015 Sau 31 21:08 
AMX Mod X ekspertai
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Sau 08 18:44
Pranešimai: 509
Karma: 50
NZT, atnaujink OP su v1.5.530.



_________________
Populiariausi CS mapai
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.518 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #22  StandartinėParašytas: 2015 Sau 31 21:22 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Rgp 18 17:44
Pranešimai: 836
Karma: 39
Dar ne laikas atnaujinti, 1.5.530 yra bug'as su garsais.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #23  StandartinėParašytas: 2015 Vas 04 02:13 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 501
Karma: 6
sveiki,o negalima butu nustatyti,kad per kampus nesimatytu?

-- 2015 Vas 04 02:14 --

sveiki,o negalima butu nustatyti,kad per kampus nesimatytu?

-- 2015 Vas 04 02:24 --

sveiki,o negalima butu nustatyti,kad per kampus nesimatytu?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #24  StandartinėParašytas: 2015 Vas 04 04:47 
Flooderis arba specialistas

Užsiregistravo: 2013 Sau 16 01:01
Pranešimai: 875
Karma: 48
manau kad ne, nes tads tau nesimatytų visas player, o tai reiškia, kad matytum tik pilnai išlindusį žaidėją



_________________
Padėjau? +rep
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #25  StandartinėParašytas: 2015 Vas 09 20:48 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4524
Karma: 127

Miestas: Vilnius
WHBlocker 1.5.531


Prikabinti failai:
whblocker-1-5-531.zip [113.77 KiB]
Atsisiųsta 113 kartus(ų)

_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #26  StandartinėParašytas: 2015 Vas 09 21:55 
AMX Mod X ekspertai
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Sau 08 18:44
Pranešimai: 509
Karma: 50
Iš kur šita versija ir kas naujo?



_________________
Populiariausi CS mapai
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #27  StandartinėParašytas: 2015 Vas 09 22:21 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4524
Karma: 127

Miestas: Vilnius
iš s1lent bet cia beta todel nepatariu naudoti sako kad serv po 2,3 min



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #28  StandartinėParašytas: 2015 Vas 09 22:33 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Rgp 18 17:44
Pranešimai: 836
Karma: 39
laimiukas3 rašė:
iš s1lent bet cia beta todel nepatariu naudoti sako kad serv po 2,3 min

Tai kam įkeli čia, jeigu nepatari naudoti?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #29  StandartinėParašytas: 2015 Vas 09 22:36 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4524
Karma: 127

Miestas: Vilnius
NZT rašė:
laimiukas3 rašė:
iš s1lent bet cia beta todel nepatariu naudoti sako kad serv po 2,3 min

Tai kam įkeli čia, jeigu nepatari naudoti?

kad žmones patestuotu pažiuretu kokia klaida nulužta ir galima butu reportuoti kas blogai
taves gi neprašau kad atnaujintum temoj šia versija dproto versijom taipogi dalinamies visom naujausiom nors labai daznai buna su daug klaidu jos


Paskutinį kartą redagavo laimiukas3 2015 Vas 09 22:41. Iš viso redaguota 1 kartą.


_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: WHBlocker 1.5.528 (Linux/Windows)
Žinutės numeris: #30  StandartinėParašytas: 2015 Vas 09 22:41 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Rgp 18 17:44
Pranešimai: 836
Karma: 39
laimiukas3 rašė:
NZT rašė:
laimiukas3 rašė:
iš s1lent bet cia beta todel nepatariu naudoti sako kad serv po 2,3 min

Tai kam įkeli čia, jeigu nepatari naudoti?

kad žmones patestuotu pažiuretu kokia klaida nulužta ir galima butu reportuoti kas blogai

Jau kažkas buvo reportinęs, kad kartais užlūžta serveris su "Segmentation fault".


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 35 [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron