Dabar yra 2019 Spa 23 07:04

Visos datos yra UTC + 2 valandos




 Puslapis 24 [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #11  StandartinėParašytas: 2015 Kov 24 14:51 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Rgp 18 17:44
Pranešimai: 836
Karma: 39
DenDe rašė:
o jie moką sentry gunus ir lm dėti :2D:

Nemoka.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #12  StandartinėParašytas: 2015 Kov 25 13:48 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2015 Vas 25 15:12
Pranešimai: 124
Karma: 0
NZT rašė:
DenDe rašė:
o jie moką sentry gunus ir lm dėti :2D:

Nemoka.

Nemeluok :blahblah: Isikeliau laksto ir deda ant kampu. Tad nemeluok :lol2: o su LM Jiems beda nepersoka LM ir nemoka deti. Net jiems negzistuoja tiesiog su shift aina per jos ir mirsta. :D :lol2:


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #13  StandartinėParašytas: 2015 Kov 25 22:56 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 183
DenDe rašė:
Nemeluok :blahblah: Isikeliau laksto ir deda ant kampu. Tad nemeluok :lol2: o su LM Jiems beda nepersoka LM ir nemoka deti. Net jiems negzistuoja tiesiog su shift aina per jos ir mirsta. :D :lol2:

Džiugu, kad esi protingesnis už bot'ą.



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #14  StandartinėParašytas: 2015 Kov 26 01:32 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2015 Vas 25 15:12
Pranešimai: 124
Karma: 0
aaarnas rašė:
DenDe rašė:
Nemeluok :blahblah: Isikeliau laksto ir deda ant kampu. Tad nemeluok :lol2: o su LM Jiems beda nepersoka LM ir nemoka deti. Net jiems negzistuoja tiesiog su shift aina per jos ir mirsta. :D :lol2:

Džiugu, kad esi protingesnis už bot'ą.

Arnai kiek žinau tu daug moki. o išėitų sukurti pluginą kad jie mokėtu padėti LM ir t.t Žinotu kas tas LM ir pnš. Nu kažką panašaus išėitų.?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #15  StandartinėParašytas: 2015 Kov 26 17:14 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Lie 08 07:24
Pranešimai: 309
Karma: 18

Miestas: Kaunas
Viskas yra įmanoma.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #16  StandartinėParašytas: 2016 Lap 13 23:52 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2016 Lap 10 00:12
Pranešimai: 21
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
Sveiki, reikėtų pagalvos dėl botų įkėlimo. Failus sukėliau į cstrike/addons/podbot, redagavau metamod plugins.ini failą kaip nurodytą, tai pat perkroviau serverį. Uždėjau default map'ą dust2 failas kuris tūri būti, kad botai tame žemėlapyje veiktų tai pat žiūrėjau yra. Tačiau parašius komandas consolėje, kurios yra readme faile pb add, pbmenu jos neveikia. Kur klaida?



_________________
Love yourself… respect yourself, there has nobody been like you before and there will never be anyone like you again… you are unique..
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #17  StandartinėParašytas: 2016 Lap 14 04:59 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4512
Karma: 127

Miestas: Vilnius
d92eividas rašė:
Sveiki, reikėtų pagalvos dėl botų įkėlimo. Failus sukėliau į cstrike/addons/podbot, redagavau metamod plugins.ini failą kaip nurodytą, tai pat perkroviau serverį. Uždėjau default map'ą dust2 failas kuris tūri būti, kad botai tame žemėlapyje veiktų tai pat žiūrėjau yra. Tačiau parašius komandas consolėje, kurios yra readme faile pb add, pbmenu jos neveikia. Kur klaida?

meta list



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #18  StandartinėParašytas: 2016 Lap 14 19:07 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013 Vas 28 20:05
Pranešimai: 265
Karma: 4
Klaida, kad nėra cstrike\addons\podbot\wptdefault direktorijoje de_dust2.pwf ir de_dust2.pvi failų,



_________________
///AMG
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #19  StandartinėParašytas: 2016 Lap 18 18:51 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2016 Lap 10 00:12
Pranešimai: 21
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
Sveiki susidūriau su dar viena problema.
Kiek visur internete skaičiau ir žiūrėjau, kad norint jog botai nenaudotų zoom ginklų, reikia podbot.cfg redaguoti tokią eilutę.
pb_restrweapons "00000001100000010001111110" ir pb_restrequipammo "001000100" kaip matote jos jau yra redaguotos ir pasirinkta kokių ginklų man nereikia, tačiau paleidus serverį iš naujo vis vien botai naudoja visus ginklus, serveris yra CSDM. Kiek testavau, net nelabai įdomu kaip ta eilutė atrodys ar taip: pb_restrweapons "01111111111111111111111111" ar kaip nors kitaip. Tai pat kiek leidžia man žinios redagavau botweapons.cfg, nustačiau prioritetinius ginklus tokius kaip mk, ak47 ir taip toliau.
Tai gi jau nebežinau ką dar reikėtų keisti ir kaip įveikti šią problemą, prašau jūsų pagalbos.
Serverio informacija, AMXMODX v1.8.3-Re, MetaMod v1.21p37, PODBot v3B22



_________________
Love yourself… respect yourself, there has nobody been like you before and there will never be anyone like you again… you are unique..
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #20  StandartinėParašytas: 2016 Lap 18 19:13 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4512
Karma: 127

Miestas: Vilnius
d92eividas rašė:
Sveiki susidūriau su dar viena problema.
Kiek visur internete skaičiau ir žiūrėjau, kad norint jog botai nenaudotų zoom ginklų, reikia podbot.cfg redaguoti tokią eilutę.
pb_restrweapons "00000001100000010001111110" ir pb_restrequipammo "001000100" kaip matote jos jau yra redaguotos ir pasirinkta kokių ginklų man nereikia, tačiau paleidus serverį iš naujo vis vien botai naudoja visus ginklus, serveris yra CSDM. Kiek testavau, net nelabai įdomu kaip ta eilutė atrodys ar taip: pb_restrweapons "01111111111111111111111111" ar kaip nors kitaip. Tai pat kiek leidžia man žinios redagavau botweapons.cfg, nustačiau prioritetinius ginklus tokius kaip mk, ak47 ir taip toliau.
Tai gi jau nebežinau ką dar reikėtų keisti ir kaip įveikti šią problemą, prašau jūsų pagalbos.
Serverio informacija, AMXMODX v1.8.3-Re, MetaMod v1.21p37, PODBot v3B22

kartais ne botweapons.cfg reikia redaguoti ?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 24 [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron