Dabar yra 2019 Lap 13 12:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos




 Puslapis 14 [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: PodBot
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2011 Lap 20 00:28 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Kov 19 18:56
Pranešimai: 225
Karma: 9

Miestas: Vilnius
PodBot

PodBot tai yra botai ir jie yra daug protingesni, nei ZBot, tačiau, kad jie tinkamai veiktų, kiekvienam žemėlapiui reikia "waypoints" (nežinau kaip šį žodį išversti į lietuvių kalbą).
Oficiali svetainė: http://podbotmm.bots-united.com/
Reikalavimai:
  • Instaliuotas Counter-Strike 1.6 serveris
  • MetaMod
Savybės
  • Neišdarinėja nesąmonių
  • Veikia su daugybę AmxModX modifikacijų (t.y. moka naudotis ginklų meniu, V.I.P Meniu, pasirinkti zombio klasę ir t.t.)
Tai kartais būna neblogas būdas į serverį pritraukti žaidėjų, nes daug kas tiesiog nemėgsta žaisti tuščiuose serveriuose.
---------- /////// Instaliacija /////// ----------
1. Atsisiunčiame naujausią versiją iš http://podbotmm.bots-united.com/.
2. Išarchyvuojame failą.
3. Į serverio cstrike/addons direktoriją įkeliame aplanką podbot su visu jo turiniu
4. Į failą addons/metamod/plugins.ini įrašome tokią eilutę:
Jeigu Windows:
Cituoti:
winx addons/podbot/podbot.dll

vietoje x parašykite kiek bitų yra jūsų OS, t.y. jei Windows 32-bit, tai rašykite 32, jei Windows 64-bit, rašykite 64.
Jeigu Linux:
Cituoti:
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so

Tai tiek. Jeigu ko nors neparašiau, papildykite. :)


Paskutinį kartą redagavo rotosas 2011 Gru 19 15:50. Iš viso redaguota 2 kartus.


_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA. :)
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2011 Lap 20 17:11 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Lap 06 11:35
Pranešimai: 138
Karma: 9
Šaunuolis! +karma :)


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2011 Lap 20 17:31 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Kov 19 18:56
Pranešimai: 225
Karma: 9

Miestas: Vilnius
Dėkui. :)



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA. :)
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2011 Lap 25 19:47 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 184
Šiaip patys botai nemoka naudotis visokiausiais meniu. Tuo pasirūpina patys pluginai (pvz zombie plague modas), kad botai atsitiktiniu būdu kažką pasirinktų, padarytų.
Botai tiesiog moka, kad yra originaliame cs.



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2011 Lap 26 16:02 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Kov 19 18:56
Pranešimai: 225
Karma: 9

Miestas: Vilnius
Tačiau ZBot nemoka naudotis tokiais dalykais kaip meniu ir panašiai.


-----2011 Gru 19 16:51-----
Ketvirtame instaliacijos žingsnyje buvau tokią pievą parašęs. :D
Dabar ištaisiau.
Buvo failas ne addons/metamod/plugins.ini, o jeigu windows, tai addons/metamod/dlls/metamod.dll, jeigu linux, addons/metamod/dlls/metamod_i386.so. :2D: :2D: :2D:



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA. :)
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2012 Vas 07 14:21 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2011 Lap 21 09:25
Pranešimai: 72
Karma: 0
tai kaip i addons/metamod/dlls/metamod.dll irasyti?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2013 Sau 30 15:23 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Lap 03 13:33
Pranešimai: 14
Karma: 1

Miestas: Kaunas
O PodBot moka paimti ginklus is csdm menu?



_________________
Paveikslėlis

Ip:77.241.198.177:27015
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #8  StandartinėParašytas: 2013 Sau 30 15:36 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4524
Karma: 127

Miestas: Vilnius
jo



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #9  StandartinėParašytas: 2013 Sau 30 23:50 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 184
"moka" dėl to, kad csdm modas pats duoda jiems ginklus. Patys jie pasiimti nemoka. Jei pluginas tuo nepasirūpintų, tai ir be kelnių lakstytų jie.



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PodBot
Žinutės numeris: #10  StandartinėParašytas: 2015 Kov 24 13:02 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2015 Vas 25 15:12
Pranešimai: 124
Karma: 0
o jie moką sentry gunus ir lm dėti :2D:


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 14 [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: