Dabar yra 2018 Sau 20 14:45


Forumo taisyklės


1. Pluginai turi turėti išsamius aprašymus.
2. Aprašymai turi būti lietuvių kalba.



 Puslapis 11 [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Admin Models 0.0.2
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2017 Kov 08 00:59 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4225
Karma: 119

Miestas: Vilnius
Autorius:
  • Vaqtincha

Reikalavimai:

pasikeiskite pagal save
  1. { "snowleet", "lolgign", ADMIN_BAN },
  2. { "viptt", "vipct", ADMIN_LEVEL_H },
  3. { "bomjtt", "bomjct", ADMIN_ALL },


Prikabinti failai:
reapi_admin_models.sma [3.09 KiB]
Atsisiųsta 85 kartus(ų)

_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Admin Models 0.0.2
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2017 Kov 28 15:04 
Parašęs kelias žinutes

Užsiregistravo: 2017 Sau 13 18:07
Pranešimai: 6
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
Autorius:
  • Vaqtincha

Reikalavimai:

pasikeiskite pagal save
  1. { "snowleet", "lolgign", ADMIN_BAN },
  2. { "viptt", "vipct", ADMIN_LEVEL_H },
  3. { "bomjtt", "bomjct", ADMIN_ALL },


about mod ZP 4.3 i get some problem on Model VIP !!
i need model VIP Flag B and i change it but only admins can have model VIPs Without Model ..
can u fix it pls ??

VIP/ADMIN :
  1. Zombie VIP : admin_zm/admin_zm.mdl
  2. Human VIP : admin_human/admin_human.mdl


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Admin Models 0.0.2
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2018 Sau 15 21:53 
Jau po truputį tampa savu
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 195
Karma: 2

Miestas: Alytus
nezinau, kazkodel neveikia man jis
unknown unknown unknown reapi_admin_mod error

putty kaip ir nieko nerodo


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Admin Models 0.0.2
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2018 Sau 15 22:43 
Flooderis arba specialistas

Užsiregistravo: 2013 Sau 16 01:01
Pranešimai: 873
Karma: 48
Reikalavimai:

Yra šitie pas tave? :)



_________________
Padėjau? +rep
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Admin Models 0.0.2
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2018 Sau 18 15:59 
Jau po truputį tampa savu
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 195
Karma: 2

Miestas: Alytus
DYaGesS rašė:
Reikalavimai:

Yra šitie pas tave? :)



yra , nelabai suprantu kur .mdl vieta turi buti ,
{ "viptt", "vipct", ADMIN_LEVEL_H }, pasidariau kolkas,

models/player/viptt/viptt.mld

models/player/vipct/vipct.mld


ant T viskas gerai, o ant ct pasirinkus seal team buna deflaut modelis, visus kitus pasirinekus uzsideda modelis kame beda?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Admin Models 0.0.2
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2018 Sau 18 18:31 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 434
Karma: 6
cia turbut models/player/viptt.mld


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Admin Models 0.0.2
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2018 Sau 18 18:37 
Jau po truputį tampa savu
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 195
Karma: 2

Miestas: Alytus
neris111 rašė:
cia turbut models/player/viptt.mld


Viskas gerai tarkim "pavadinimastt", "pavadinimasCT", ADMIN_LEVEL_H }

tai ir dedi models/player/pavadinimas/pavadinimas.mld

Tik ant T team veikia visada nesvarbu koki pasirinksi, o ant CT pasirinkus 1 seal team 6 neveikia rodo deflaut skina, o ant kitu veikia.,


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 7 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: