Dabar yra 2019 Rgp 21 03:05




 Puslapis 11 [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2015 Sau 08 20:33 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2015 Sau 03 19:20
Pranešimai: 16
Karma: 0
Sveiki,turiu tokia problemą pirkau VPS iš VPSnet.lt ir kaip jie man sake galima ant vieno vps paleisti 2 serverius,bet kame bėda yra...vienas serveris jau buvo sukurtas ir viskas veikia,bet kai man reikia sukurti kitą nesusikuria...http://www.how-to.lt/viewtopic.php?f=4&t=3&sid=c5007c471498bc3e72bcddf75dd4e6e5 naudojaus šitą pamoką...viską darau viskas gerai vyksta,bet kai prieinu prie komandos "./steam" niekas nebevyksta pastringa... taip rašo "Checking bootstrapper version ..." gal yra pasene ten kasnors ,kad nesiunčia tu failų? naudoju Debian 7.0 (cstrike).


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2015 Sau 08 20:37 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2010 Rgs 24 20:12
Pranešimai: 154
Karma: 2

Miestas: Šiauliai/Kaunas
viewtopic.php?f=19&t=161



_________________
Counter Strike steam mixai, CS mix serveriai
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2015 Sau 08 21:06 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4497
Karma: 126

Miestas: Vilnius
sanZdes rašė:
Sveiki,turiu tokia problemą pirkau VPS iš VPSnet.lt ir kaip jie man sake galima ant vieno vps paleisti 2 serverius,bet kame bėda yra...vienas serveris jau buvo sukurtas ir viskas veikia,bet kai man reikia sukurti kitą nesusikuria...http://www.how-to.lt/viewtopic.php?f=4&t=3&sid=c5007c471498bc3e72bcddf75dd4e6e5 naudojaus šitą pamoką...viską darau viskas gerai vyksta,bet kai prieinu prie komandos "./steam" niekas nebevyksta pastringa... taip rašo "Checking bootstrapper version ..." gal yra pasene ten kasnors ,kad nesiunčia tu failų? naudoju Debian 7.0 (cstrike).

trink ta ju cstrike ten meslas as katik tapati padariau :D ir pagal pamoka kur numete tau link darik



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2015 Sau 08 21:47 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2015 Sau 03 19:20
Pranešimai: 16
Karma: 0
Viskas pas ju ten gerai tik yra su "publikas" papkę o kur xedga davė tai tikrai man padėjo dėkui ;)


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2015 Sau 09 00:01 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4497
Karma: 126

Miestas: Vilnius
sanZdes rašė:
Viskas pas ju ten gerai tik yra su "publikas" papkę o kur xedga davė tai tikrai man padėjo dėkui ;)

kas ten gerai ? cstrike papkei paziurek biski truksta visko tau taip neatrodo ?:D ir kaip per putty stebi serverio darba realiu laiku ? :) ir dar nzn bent man pridejus pluginus neveigdavo delko taip ir nesupratau nes negalejau stebeti kas vyksta



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2015 Sau 09 20:21 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2015 Sau 03 19:20
Pranešimai: 16
Karma: 0
Nežinau pas mane viskas gerai įkėliu pluginus nueini į vpsnet tinklapį spaudi "perkrauti" ir viskas veikia


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2015 Sau 09 21:14 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4497
Karma: 126

Miestas: Vilnius
tada šaunu :)



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #8  StandartinėParašytas: 2015 Sau 09 21:33 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Rgp 18 17:44
Pranešimai: 836
Karma: 39
sanZdes rašė:
Nežinau pas mane viskas gerai įkėliu pluginus nueini į vpsnet tinklapį spaudi "perkrauti" ir viskas veikia

Nebūtina to VPS perkrauti, kad veiktų naujas pluginas.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: VPS 2 serverio problema
Žinutės numeris: #9  StandartinėParašytas: 2015 Sau 09 21:35 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4497
Karma: 126

Miestas: Vilnius
NZT rašė:
sanZdes rašė:
Nežinau pas mane viskas gerai įkėliu pluginus nueini į vpsnet tinklapį spaudi "perkrauti" ir viskas veikia

Nebūtina to VPS perkrauti, kad veiktų naujas pluginas.

mapa pakeisti?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 9 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron