Dabar yra 2018 Geg 28 07:06




 Puslapis 11 [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: amxbans nezinau kas cia per paleva
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2017 Lie 11 20:26 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2013 Rgp 12 13:19
Pranešimai: 123
Karma: 0

Miestas: United Kingdom
Sveiki, dabar taip nezinau kodel kas cia yra jau pradeda galva skaudet nuo tokiu nesamoniu.
Problema yra tokia, bet koki amxbans isirasau i hosta kad butu pasiekiamas taip
http://hp-community.com/amxbans/
Bet kaip surasau viska, visas privilegijas pridedu bandau installint balta langa rodo. Ir viskas.
Visi amxbans kurios bandziau kas cia per bybys darosi? i vps isirasiau viskas kuo puikiausiai veikia.
Kokia problema gali but?
Directory include/smarty/templates_c is not writable !!
Sukuriu ta suda, duodu jam trys 7 ir suda tau duoda balta kaip ziema.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: amxbans nezinau kas cia per paleva
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2017 Lie 11 21:14 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4290
Karma: 123

Miestas: Vilnius
Evaldas rašė:
Sveiki, dabar taip nezinau kodel kas cia yra jau pradeda galva skaudet nuo tokiu nesamoniu.
Problema yra tokia, bet koki amxbans isirasau i hosta kad butu pasiekiamas taip
http://hp-community.com/amxbans/
Bet kaip surasau viska, visas privilegijas pridedu bandau installint balta langa rodo. Ir viskas.
Visi amxbans kurios bandziau kas cia per bybys darosi? i vps isirasiau viskas kuo puikiausiai veikia.
Kokia problema gali but?
Directory include/smarty/templates_c is not writable !!
Sukuriu ta suda, duodu jam trys 7 ir suda tau duoda balta kaip ziema.

betg taip tik ikelus rodo normalei ? kokia php versija



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: amxbans nezinau kas cia per paleva
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2017 Lie 11 22:02 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2013 Rgp 12 13:19
Pranešimai: 123
Karma: 0

Miestas: United Kingdom
Kiti amxbans taip, 6.0.13 isirasiau rodo ta install, paskui raso kad sukurt template_c sukuriau ir tada balta.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: amxbans nezinau kas cia per paleva
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2017 Lie 11 23:03 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4290
Karma: 123

Miestas: Vilnius
sutvarkyta ir viskas pasikinta



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: amxbans nezinau kas cia per paleva
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2017 Lie 11 23:40 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2013 Rgp 12 13:19
Pranešimai: 123
Karma: 0

Miestas: United Kingdom
Jaigu jums zmonems taip nutiks kada, ka reikia daryti tai nuait i cPanel jai turit ir pakeisti php versija ir viskas veiks tada.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 5 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron