Dabar yra 2019 Lap 20 16:28




 Puslapis 12 [ 15 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2015 Lap 07 22:40 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013 Rgs 28 20:52
Pranešimai: 231
Karma: 6
Dalinuosi monitoriumi , kurtas ne mano.
• IP pasikeisti reikia šiame faile: serveriai.php

Paveikslėlis

ATNAUJINTA - 2016-10-04


Prikabinti failai:
monitoriusv2.rar [23.12 KiB]
Atsisiųsta 385 kartus(ų)


Paskutinį kartą redagavo iFreak 2016 Spa 04 20:31. Iš viso redaguota 1 kartą.

_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2015 Lap 27 03:38 
Flooderis arba specialistas

Užsiregistravo: 2015 Geg 07 00:53
Pranešimai: 549
Karma: 4

Miestas: Kaunas
iFreak rašė:
Dalinuosi monitoriumi , kurtas ne mano.
• IP pasikeisti reikia šiame faile: czarquery.php

Paveikslėlis

Iframe koda galetum duoti?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2015 Lap 27 12:31 
Senbūvis

Užsiregistravo: 2015 Vas 27 19:29
Pranešimai: 1086
Karma: 45

Miestas: Alytus
http://www.zombie.lt/monitor.php veikia 100% Procentu.

iframe kodas sudas yra...

  1. <link href="monitor/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet"/>
  2. <style>
  3. tr td, tr th { text-align: center !important; }
  4. tr td.motd, tr th.motd { text-align: left !important; }
  5. </style>
  6. <!-- HTML5 shim -->
  7. <!--[if lt IE 9]>
  8. <script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
  9. <![endif]-->
  10. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="monitor/css/czarquerys.css">


  1. <?php
  2. include('monitor/czarquery.php');
  3. ?>



_________________
Šaudyk.LT - „Siekime tikslo kartu. Tobulėkime“.
50% paramos atgavimas, 1 Gbps pralaidumas, Apsauga nuo DDoS.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2016 Spa 03 12:31 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4525
Karma: 127

Miestas: Vilnius
hmm

Cituoti:
Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/amxmodx/domains/amxmodx.lt/public_html/monitor/czarquery.php on line 415


-- 2016 Spa 03 13:32 --

Terror rašė:
http://www.zombie.lt/monitor.php veikia 100% Procentu.

iframe kodas sudas yra...

  1. <link href="monitor/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet"/>
  2. <style>
  3. tr td, tr th { text-align: center !important; }
  4. tr td.motd, tr th.motd { text-align: left !important; }
  5. </style>
  6. <!-- HTML5 shim -->
  7. <!--[if lt IE 9]>
  8. <script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
  9. <![endif]-->
  10. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="monitor/css/czarquerys.css">


  1. <?php
  2. include('monitor/czarquery.php');
  3. ?>

Soni kur galima ta tavo monitoriu atsisiustio ?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2016 Spa 03 16:55 
Senbūvis

Užsiregistravo: 2015 Vas 27 19:29
Pranešimai: 1086
Karma: 45

Miestas: Alytus
Jis ne mano bet imk
Prikabintas failas:
monitor.rar [26.66 KiB]
Atsisiųsta 247 kartus(ų)



_________________
Šaudyk.LT - „Siekime tikslo kartu. Tobulėkime“.
50% paramos atgavimas, 1 Gbps pralaidumas, Apsauga nuo DDoS.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2016 Spa 03 17:34 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4525
Karma: 127

Miestas: Vilnius
aciu bet jau gavau is iFreak nebloga



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2016 Spa 03 20:13 
Flooderis arba specialistas

Užsiregistravo: 2015 Geg 07 00:53
Pranešimai: 549
Karma: 4

Miestas: Kaunas
Na man atrodo lengviauses budas butu situs naudoti iframe kodas nesudetingas

  1. <iframe src="http://cs-banga.lt/mon/" scrolling="no" frameborder="0" width="1200" height="100"></iframe>



LIVE: cs-banga.lt


Prikabinti failai:
mon.rar [15.96 KiB]
Atsisiųsta 189 kartus(ų)
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #8  StandartinėParašytas: 2016 Spa 04 20:32 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013 Rgs 28 20:52
Pranešimai: 231
Karma: 6
Atnaujinau nuotrauka ir prikabinau nauja monitorių, geresnis negu buvo prieš tai.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #9  StandartinėParašytas: 2018 Sau 23 15:40 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 187
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
Kas gali būti jeigu man įdėjus šitą monitorių ten kur map rašo "cstrike", o kur servername tai rado koks mapas uždėtas? Nieko nekeičiau, tik ip irasiau i serveriai.php


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS 1.6 monitorius
Žinutės numeris: #10  StandartinėParašytas: 2018 Sau 23 18:33 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 501
Karma: 6
reunion.cfg susirask ServerInfoAnswerType = 0 ir pakeisk i 2 jai neklystu.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 12 [ 15 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: