Page 1 of 1

CS serveris

Posted: 2018 Jul 07 08:45
by erniukakas
Sveiki gyvi, žodžiu reikia pluginu šiek tiek.
- Spectate buna parašyta sakykim tavo projekto puslapis, arba serverio ip.
- Turiu isidejasi is cia simple vip sistema, bet noriu sakykim pasidaryti jam txt faila /vip, kaip padaryti,kad jis veiktu? reikia kazkokio papildomo amxx? Kad serveryje parasius /vip ismestu langa.


Ir siaip gal patartumete kokiu butent pluginu reikia public serveriui,kad butu ir vaizdo kazkokio ir siaip malonu zaisti? Daug ramu labai neskyriau publicui 1024mb. vpsnet.lt

Re: CS serveris

Posted: 2018 Jul 07 11:25
by laimiukas3
seiptai forumo pajaska galetum pasinaudoti

Kodas: Select all

#include <amxmodx> public plugin_init(){    register_clcmd("say /vip", "vip_motd")    } public vip_motd(id){    show_motd(id, "vip.txt")}

Kodas: Select all

#include <amxmodx> new g_izSpecMode public plugin_init() {      register_event( "TextMsg", "show_info", "b")      g_izSpecMode = CreateHudSyncObj()      } public show_info(id){              set_hudmessage(255, 255, 255, -0.07, 0.75, 0, 0.01, 600.0, 0.01, 0.1, -1)           ShowSyncHudMsg(id, g_izSpecMode,"bla bal bla ....")  }

Re: CS serveris

Posted: 2018 Jul 07 11:57
by erniukakas
Yra gal koks pluginas nuo lago geras? Gal pasidalinti galetumete?



Ir tiek Top15 tiek ,vip langas juodas visada,cia bugas kazkoks?

Re: CS serveris

Posted: 2018 Jul 07 15:51
by KQLYpros
Greičiausiai busi kažką jau supluginais prisižaides. Geriau naudok aes statistika serveryje.
O dėl vip pasidaryk ne lang o front menu lentele ;)

Re: CS serveris

Posted: 2018 Jul 07 21:30
by laimiukas3
erniukakas wrote:Yra gal koks pluginas nuo lago geras? Gal pasidalinti galetumete?



Ir tiek Top15 tiek ,vip langas juodas visada,cia bugas kazkoks?
plugino nuo lago tikrai nera. kaip ir sake zmogus auksciau postu greiciause busi pridejas tu i ta serveri galas zino ko.

Re: CS serveris

Posted: 2018 Jul 08 01:19
by erniukakas
Viskas gerai jau ten veikia, zodziu sumasciau reikia amxbans biski paredaguot ta dizaina, dabar radau daug ten tu dizainu,bet kad sukelus man nixuja nerodo ju. Nueinu i web nustatymai ,stilius ir leidzia tik defaulta pasirinkt. :/ Keliu i banai/ templates . 10 gal sukeliau nei vienas nerodo :D
P.s dar vienas klausimas,susikuriau cs installa , kur man ji kelt i weba? kad galetu tiesiai is webo siust? Ar yra kokiu puslapiu kur galima butu patalpint faila ir ilgai jis ten butu,nereiktu naujint kas savaite?

Re: CS serveris

Posted: 2018 Jul 08 17:35
by KQLYpros
erniukakas wrote:Viskas gerai jau ten veikia, zodziu sumasciau reikia amxbans biski paredaguot ta dizaina, dabar radau daug ten tu dizainu,bet kad sukelus man nixuja nerodo ju. Nueinu i web nustatymai ,stilius ir leidzia tik defaulta pasirinkt. :/ Keliu i banai/ templates . 10 gal sukeliau nei vienas nerodo :D
P.s dar vienas klausimas,susikuriau cs installa , kur man ji kelt i weba? kad galetu tiesiai is webo siust? Ar yra kokiu puslapiu kur galima butu patalpint faila ir ilgai jis ten butu,nereiktu naujint kas savaite?
Pakviesk į steam arba skype padėsiu :) - ID VISUR ( KQLYpros )