Dabar yra 2018 Lap 20 18:34




 Puslapis 11 [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: CS serveris
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2018 Lie 07 08:45 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2016 Vas 07 20:39
Pranešimai: 82
Karma: 0
Sveiki gyvi, žodžiu reikia pluginu šiek tiek.
- Spectate buna parašyta sakykim tavo projekto puslapis, arba serverio ip.
- Turiu isidejasi is cia simple vip sistema, bet noriu sakykim pasidaryti jam txt faila /vip, kaip padaryti,kad jis veiktu? reikia kazkokio papildomo amxx? Kad serveryje parasius /vip ismestu langa.


Ir siaip gal patartumete kokiu butent pluginu reikia public serveriui,kad butu ir vaizdo kazkokio ir siaip malonu zaisti? Daug ramu labai neskyriau publicui 1024mb. vpsnet.lt



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS serveris
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2018 Lie 07 11:25 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4364
Karma: 123

Miestas: Vilnius
seiptai forumo pajaska galetum pasinaudoti


  1. #include <amxmodx>
  2.  
  3. public plugin_init()
  4. {
  5.     register_clcmd("say /vip", "vip_motd")
  6.    
  7. }
  8.  
  9. public vip_motd(id)
  10. {
  11.     show_motd(id, "vip.txt")
  12. }



  1. #include <amxmodx>
  2.  
  3. new g_izSpecMode
  4.  
  5. public plugin_init() {
  6.    
  7.    register_event( "TextMsg", "show_info", "b")
  8.    
  9.    g_izSpecMode = CreateHudSyncObj()
  10.    
  11.    
  12. }
  13.  
  14. public show_info(id)
  15. {  
  16.  
  17.            set_hudmessage(255, 255, 255, -0.07, 0.75, 0, 0.01, 600.0, 0.01, 0.1, -1)
  18.            ShowSyncHudMsg(id, g_izSpecMode,"bla bal bla ....")  
  19. }



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS serveris
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2018 Lie 07 11:57 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2016 Vas 07 20:39
Pranešimai: 82
Karma: 0
Yra gal koks pluginas nuo lago geras? Gal pasidalinti galetumete?



Ir tiek Top15 tiek ,vip langas juodas visada,cia bugas kazkoks?


Paskutinį kartą redagavo erniukakas 2018 Lie 07 12:02. Iš viso redaguota 1 kartą.


_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS serveris
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2018 Lie 07 15:51 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2018 Bal 30 06:32
Pranešimai: 19
Karma: 0
Greičiausiai busi kažką jau supluginais prisižaides. Geriau naudok aes statistika serveryje.
O dėl vip pasidaryk ne lang o front menu lentele ;)


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS serveris
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2018 Lie 07 21:30 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4364
Karma: 123

Miestas: Vilnius
erniukakas rašė:
Yra gal koks pluginas nuo lago geras? Gal pasidalinti galetumete?



Ir tiek Top15 tiek ,vip langas juodas visada,cia bugas kazkoks?


plugino nuo lago tikrai nera. kaip ir sake zmogus auksciau postu greiciause busi pridejas tu i ta serveri galas zino ko.



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS serveris
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2018 Lie 08 01:19 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2016 Vas 07 20:39
Pranešimai: 82
Karma: 0
Viskas gerai jau ten veikia, zodziu sumasciau reikia amxbans biski paredaguot ta dizaina, dabar radau daug ten tu dizainu,bet kad sukelus man nixuja nerodo ju. Nueinu i web nustatymai ,stilius ir leidzia tik defaulta pasirinkt. :/ Keliu i banai/ templates . 10 gal sukeliau nei vienas nerodo :D
P.s dar vienas klausimas,susikuriau cs installa , kur man ji kelt i weba? kad galetu tiesiai is webo siust? Ar yra kokiu puslapiu kur galima butu patalpint faila ir ilgai jis ten butu,nereiktu naujint kas savaite?


Paskutinį kartą redagavo erniukakas 2018 Lie 08 11:20. Iš viso redaguota 2 kartus.


_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: CS serveris
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2018 Lie 08 17:35 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2018 Bal 30 06:32
Pranešimai: 19
Karma: 0
erniukakas rašė:
Viskas gerai jau ten veikia, zodziu sumasciau reikia amxbans biski paredaguot ta dizaina, dabar radau daug ten tu dizainu,bet kad sukelus man nixuja nerodo ju. Nueinu i web nustatymai ,stilius ir leidzia tik defaulta pasirinkt. :/ Keliu i banai/ templates . 10 gal sukeliau nei vienas nerodo :D
P.s dar vienas klausimas,susikuriau cs installa , kur man ji kelt i weba? kad galetu tiesiai is webo siust? Ar yra kokiu puslapiu kur galima butu patalpint faila ir ilgai jis ten butu,nereiktu naujint kas savaite?

Pakviesk į steam arba skype padėsiu :) - ID VISUR ( KQLYpros )


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 7 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron