Dabar yra 2018 Lap 20 18:36




 Puslapis 11 [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: no precache
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2018 Kov 10 17:23 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 307
Karma: 2

Miestas: Alytus
Sveiki, turejau problema su 512 limit, isidejau precache_control , pradejo veikti daugelis mapu
iskyrus viena :D
Pries tai rase
  1. Host_Error: PF_precache_model_I: Model 'models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
  2. Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this


Dabar raso:
  1. Host_Error: PF_setmodel_I: no precache: models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl
  2.  
  3.  



Visi modeliai vietoje



_________________
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: no precache
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2018 Kov 10 19:28 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4364
Karma: 123

Miestas: Vilnius
popilas rašė:
Sveiki, turejau problema su 512 limit, isidejau precache_control , pradejo veikti daugelis mapu
iskyrus viena :D
Pries tai rase
  1. Host_Error: PF_precache_model_I: Model 'models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
  2. Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this


Dabar raso:
  1. Host_Error: PF_setmodel_I: no precache: models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl
  2.  
  3.  



Visi modeliai vietoje

jug raso kad pasiektas 512 limitas sitas zemelapis daug modeliu naudoja ir tiek turi atjungti kazkokius spr arba mdl failus default arba sumazint savo modifikacijos mld spr kieki siunciamu
https://github.com/In-line/metamod_unprecacher gali pasirinkti ko tau nereikia serveri ir atjungti



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: no precache
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2018 Bal 17 00:00 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 307
Karma: 2

Miestas: Alytus
Rezultate gaunasi no precache , tada irasai .mdl pavadinami, tada gauni sys_error kito mdl faila, ji irgi irasai, ir gale gaunasi
models/v_c4.mdl 512 limit , ir rasai ir vistiek crash nu zodziu nepadejo.



_________________
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: no precache
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2018 Geg 28 13:43 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4364
Karma: 123

Miestas: Vilnius
popilas rašė:
Rezultate gaunasi no precache , tada irasai .mdl pavadinami, tada gauni sys_error kito mdl faila, ji irgi irasai, ir gale gaunasi
models/v_c4.mdl 512 limit , ir rasai ir vistiek crash nu zodziu nepadejo.

omg tau virsija limita gal kokeis 20 nzn kiek modeliu tai norint ta limita pasalinti turi sumazinti limita nereikalingu modeliu originaliu arba paukoti kazkokius krcv tau nedaeis



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: no precache
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2018 Geg 28 23:38 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 307
Karma: 2

Miestas: Alytus
laimiukas3 rašė:
popilas rašė:
Rezultate gaunasi no precache , tada irasai .mdl pavadinami, tada gauni sys_error kito mdl faila, ji irgi irasai, ir gale gaunasi
models/v_c4.mdl 512 limit , ir rasai ir vistiek crash nu zodziu nepadejo.

omg tau virsija limita gal kokeis 20 nzn kiek modeliu tai norint ta limita pasalinti turi sumazinti limita nereikalingu modeliu originaliu arba paukoti kazkokius krcv tau nedaeis



jo svaru tau daejo cia nesilankyti:happy:

manau closed



_________________
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 5 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron