Dabar yra 2018 Lap 20 17:41




 Puslapis 11 [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Debug
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2018 Kov 04 14:23 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2015 Kov 01 23:29
Pranešimai: 79
Karma: 0
Sveiki, ka daryti jei paleidimo eilute nesugeneruoja debug.log failo? Nors paleidimo eilutei yra įvesta -debug ar kažka dar reikia padaryti?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Debug
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2018 Kov 05 21:49 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4364
Karma: 123

Miestas: Vilnius
darasius debug daromi core ir hlds.skaicius.pid failai



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Debug
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2018 Kov 07 19:34 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2015 Kov 01 23:29
Pranešimai: 79
Karma: 0
Tai kur klaidas rasti tada? Nes sys_error.log faile nieko nerodo, o su debug.log turėtu rodyti, bet kad ir serva paleides su klaidom nieko nelogina, tai ir norėčiau sužinoti ką daryti tokiu atvėju.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Debug
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2018 Kov 08 19:14 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4364
Karma: 123

Miestas: Vilnius
Molvas rašė:
Tai kur klaidas rasti tada? Nes sys_error.log faile nieko nerodo, o su debug.log turėtu rodyti, bet kad ir serva paleides su klaidom nieko nelogina, tai ir norėčiau sužinoti ką daryti tokiu atvėju.

Tai o serveris crahina ?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Debug
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2018 Kov 09 06:03 
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!

Užsiregistravo: 2015 Kov 01 23:29
Pranešimai: 79
Karma: 0
Jo map pasikeitus, bet kas 2-3 žemėlapi restartinasi. Pluginus visus atjungiau bet vistiek. Šiuo metu klaida susitvarkiau, bet esme tame, kad klaidos nemeta, o debug failas nieko nerodo, kad ir paleidimo eilutei yra, va kas man įdomu..


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Debug
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2018 Kov 09 15:19 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 173
Karma: 3
Molvas rašė:
Jo map pasikeitus, bet kas 2-3 žemėlapi restartinasi. Pluginus visus atjungiau bet vistiek. Šiuo metu klaida susitvarkiau, bet esme tame, kad klaidos nemeta, o debug failas nieko nerodo, kad ir paleidimo eilutei yra, va kas man įdomu..
yra skirtumas tarp debug plugins.ini failiuke ir -debug start_line faile. plugins.ini fiksuoja pluginu klaidas, O paleidimo komandoi, tik pacio serverio. Nezinau realiai ar i tema atsakiau. Daug nesigilinau


Paskutinį kartą redagavo Softero 2018 Kov 09 15:25. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 6 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: