Dabar yra 2018 Geg 25 12:50




 Puslapis 22 [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #11  StandartinėParašytas: 2018 Sau 04 23:28 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Kov 12 21:37
Pranešimai: 25
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
Daugiau variantu nebus?



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #12  StandartinėParašytas: 2018 Sau 04 23:37 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 252
Karma: 2

Miestas: Alytus
sunku perasyti serveri? max 1 min :D



_________________
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #13  StandartinėParašytas: 2018 Sau 05 13:35 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Kov 12 21:37
Pranešimai: 25
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
popilas rašė:
sunku perasyti serveri? max 1 min :D

Perrasyt gal ir 1min, bet poto susitvarkyt vel kiek laiko uztrunka. ;)



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #14  StandartinėParašytas: 2018 Sau 05 20:26 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 173
Karma: 3
jei serverio failai sugadinti, tai niekas tikrai neeikvos 20 kartu daugiau laiko aiskindamasis kas butent buvo pazeista.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #15  StandartinėParašytas: 2018 Sau 05 20:28 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 500
Karma: 6
Nu bet per putty turi rodyti kur problema.

-- Pen Sau 05, 2018 9:39 pm --

O tu cia mapus surases mapcycle.txt :)

-- Pen Sau 05, 2018 9:39 pm --

O tu cia mapus surases mapcycle.txt :)


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #16  StandartinėParašytas: 2018 Sau 06 00:01 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4290
Karma: 123

Miestas: Vilnius
MinimukasUGS rašė:
Privet, kas gali but, kad keiciant zemelapi palusta serveris? taipat ir naudojant rtv. Testinau po viena plugina atjunginedamas, poto isvis visus isjungiau, taspats.

parodyk cstrike/sys_error.log faila



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 22 [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: