Dabar yra 2018 Bir 23 00:55




 Puslapis 12 [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 14:03 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Kov 12 21:37
Pranešimai: 25
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
Privet, kas gali but, kad keiciant zemelapi palusta serveris? taipat ir naudojant rtv. Testinau po viena plugina atjunginedamas, poto isvis visus isjungiau, taspats.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 14:19 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 262
Karma: 2

Miestas: Alytus
MinimukasUGS rašė:
Privet, kas gali but, kad keiciant zemelapi palusta serveris? taipat ir naudojant rtv. Testinau po viena plugina atjunginedamas, poto isvis visus isjungiau, taspats.


stebek per putty kas blogai, gal map failo truksta



_________________
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 14:53 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Kov 12 21:37
Pranešimai: 25
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
popilas rašė:
MinimukasUGS rašė:
Privet, kas gali but, kad keiciant zemelapi palusta serveris? taipat ir naudojant rtv. Testinau po viena plugina atjunginedamas, poto isvis visus isjungiau, taspats.


stebek per putty kas blogai, gal map failo truksta


Tai va, kad putty ir logs nieko nemeta, jokiu error ir panasiai. Nes keiciant i dust2 ar de_dust vistiek taspats ir ant originaliu mapu.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 15:01 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Lap 13 00:04
Pranešimai: 24
Karma: 0
Man kazkas panasaus buvo su 1.8.3 kompiliatorium, o sukompiliavus su 1.8.2 problemu nebuna.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 15:11 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Kov 12 21:37
Pranešimai: 25
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
GoogleBot rašė:
Man kazkas panasaus buvo su 1.8.3 kompiliatorium, o sukompiliavus su 1.8.2 problemu nebuna.

ka toki?



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 16:18 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 173
Karma: 3
kaip supratau serveris luzta ir visus pluginus atjungus? Tokiu atveju perrasyk serveri


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 16:22 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Kov 12 21:37
Pranešimai: 25
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
Softero rašė:
kaip supratau serveris luzta ir visus pluginus atjungus? Tokiu atveju perrasyk serveri

Palauksiu gal kas zino kas yra, nereiks pistis ir rasynet tuos failus, ne aisku dar ar pasiteisins.



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #8  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 16:49 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 262
Karma: 2

Miestas: Alytus
pagal kokia pamoka serveri raseisi?



_________________
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #9  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 17:19 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Užsiregistravo: 2016 Kov 12 21:37
Pranešimai: 25
Karma: 0

Miestas: Panevėžys
popilas rašė:
pagal kokia pamoka serveri raseisi?

ReHLDS



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Palusta serveris keiciant zemelapi..
Žinutės numeris: #10  StandartinėParašytas: 2018 Sau 03 17:26 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2017 Bal 04 11:44
Pranešimai: 262
Karma: 2

Miestas: Alytus
MinimukasUGS rašė:
popilas rašė:
pagal kokia pamoka serveri raseisi?

ReHLDS


istrynk viska is ftp, ir vel rasyk per naujo , tada paziurek



_________________
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 12 [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron