Dabar yra 2018 Geg 23 22:39




 Puslapis 11 [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: help baisiai reikia
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2017 Lap 01 10:06 
Parašęs kelias žinutes

Užsiregistravo: 2017 Lap 01 10:04
Pranešimai: 9
Karma: 0
Sveiki turiu tokia problemike, pasikuriu serveri per steam HLDS viskas ok viskas tvarkoje, bet niekam neduoda prisijunkti. Nueinu i manoip.lt raso kad ipas isorinis tai kame beda gal kas zinote?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: help baisiai reikia
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2017 Lap 01 12:23 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4290
Karma: 123

Miestas: Vilnius
dangeris rašė:
Sveiki turiu tokia problemike, pasikuriu serveri per steam HLDS viskas ok viskas tvarkoje, bet niekam neduoda prisijunkti. Nueinu i manoip.lt raso kad ipas isorinis tai kame beda gal kas zinote?

Kiti negali pasijungti ar tu pats? Meginai connect 127.0.0.1



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: help baisiai reikia
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2017 Lap 01 15:04 
Parašęs kelias žinutes

Užsiregistravo: 2017 Lap 01 10:04
Pranešimai: 9
Karma: 0
pats prisijungiu pagal vidini ip, bet pagal isorini neprisijungiu. Pats as pagal vidini pasijungiu bet pagal isorini nei man nei kitiem neduoda. o raso ip isorinis. portus tiek modeme tiek ant pc atidariau visus


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: help baisiai reikia
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2017 Lap 01 15:56 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4290
Karma: 123

Miestas: Vilnius
dangeris rašė:
pats prisijungiu pagal vidini ip, bet pagal isorini neprisijungiu. Pats as pagal vidini pasijungiu bet pagal isorini nei man nei kitiem neduoda. o raso ip isorinis. portus tiek modeme tiek ant pc atidariau visus

Pc priuungtas prie interneto kabelio ar per wifi naudojamas modemas ? Kas interneto tiekejas. Modemas tau sukuria vidini ip todel ne portus reikia atidarinet modeme o redirekt daryt kad isorinis ip butu redirektinamas i tavo vidini.



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 4 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: