Dabar yra 2019 Kov 21 20:20




 Puslapis 11 [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: vpsnet.lt cs 1.6 problema
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2017 Geg 30 19:08 
Parašęs kelias žinutes

Užsiregistravo: 2017 Geg 30 19:00
Pranešimai: 5
Karma: 0
sveiki sian uzsisakiau vpsnet.lt paslaugas vps servery su jau esanciu cs 1.6 servu ,servas veikia taciau jo neranda tarp kitu servu,eina prisijungt tik per ip o bandant y traukti y "megstamus" ytrauke bet rodo kaip not responding ir ip adresa suvelia nesuprantamai tikras ip 91.211.246.49:27015 o rodo 49.246.211.91:27015...gal kas protingas zino kur problema?aciu is anksto


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: vpsnet.lt cs 1.6 problema
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2017 Geg 31 05:05 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 501
Karma: 6
tai gali trinti ta pasenusi serva ten jokiu atnaujinimu nera nuo 2015 jai neklistu lauzis serva kas netingi.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: vpsnet.lt cs 1.6 problema
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2017 Geg 31 18:27 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 173
Karma: 3
isirasyk debian 6.0 ir naudodamasis pamokomis esanciomis siame forume isirasyk serveri. siulyciau re-hlds


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: vpsnet.lt cs 1.6 problema
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2017 Geg 31 18:54 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 501
Karma: 6
tai kad nebeisiraso


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: vpsnet.lt cs 1.6 problema
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2017 Geg 31 19:38 
Parašęs kelias žinutes

Užsiregistravo: 2017 Geg 30 19:00
Pranešimai: 5
Karma: 0
butent kad nebeisiraso:/


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: vpsnet.lt cs 1.6 problema
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2017 Geg 31 20:08 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4470
Karma: 126

Miestas: Vilnius
Light rašė:
butent kad nebeisiraso:/

dieban 8.0 64bit rasykis as tikrinau man iirase padarysiu kad ne is steam cmd siustu o is tar gz is mano vps serverio gfailus ens bybis zino kas ten darosi su tuo steam cmd



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: vpsnet.lt cs 1.6 problema
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2017 Geg 31 20:23 
Parašęs kelias žinutes

Užsiregistravo: 2017 Geg 30 19:00
Pranešimai: 5
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
Light rašė:
butent kad nebeisiraso:/

dieban 8.0 64bit rasykis as tikrinau man iirase padarysiu kad ne is steam cmd siustu o is tar gz is mano vps serverio gfailus ens bybis zino kas ten darosi su tuo steam cmd

sveikas jau 5 os isbandziau:DDDD kai padarysi parasyk cia , tada vel pabandysiu dekui ;)

-- 2017 Bir 01 18:54 --


Paskutinį kartą redagavo Light 2017 Bir 01 18:14. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 7 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: