[Pamoka] CS-Bans 1.3 instaliacija Debian-7.0 aplinkoje

Forumas specialiai skirtas pamokoms kuriant CS 1.6 serverį
User avatar
popilas
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 387
Joined: 2017 Apr 04 11:44
Location: Alytus

Re: [Pamoka] CS-Bans 1.3 instaliacija Debian-7.0 aplinkoje

Post by popilas »

Ka daryti jeigu pas mane nera etc/apache2/sites-available/default
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))

User avatar
laimiukas3
Moderatorius
Posts: 4569
Joined: 2012 Aug 03 01:12
Skype: laimiukas3
Location: Vilnius
Contact:

Re: [Pamoka] CS-Bans 1.3 instaliacija Debian-7.0 aplinkoje

Post by laimiukas3 »

popilas wrote:Ka daryti jeigu pas mane nera etc/apache2/sites-available/default
tai gal tu nenaudoji apache gal koki nginx ?
Image
Image
Image

User avatar
popilas
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 387
Joined: 2017 Apr 04 11:44
Location: Alytus

Re: [Pamoka] CS-Bans 1.3 instaliacija Debian-7.0 aplinkoje

Post by popilas »

laimiukas3 wrote:
popilas wrote:Ka daryti jeigu pas mane nera etc/apache2/sites-available/default
tai gal tu nenaudoji apache gal koki nginx ?
ne apache 2 naudoju aisku os ne debian 7 jau nes nera tokios
O naudoju Debian-8.0 (64 bit) ir yra tiktai etc/apache2/sites-available/ default-ssl.conf ir 000-default.conf
Ir padarsiu chmod 777 vistiek gaunu klaida
This page isn’t working
Ko gero del php versijos
www veikia gerai
Paskutinį kartą redagavo popilas 2020 Jun 07 17:48. Iš viso redaguota 2020 kartą.
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi :))

User avatar
laimiukas3
Moderatorius
Posts: 4569
Joined: 2012 Aug 03 01:12
Skype: laimiukas3
Location: Vilnius
Contact:

Re: [Pamoka] CS-Bans 1.3 instaliacija Debian-7.0 aplinkoje

Post by laimiukas3 »

popilas wrote:
laimiukas3 wrote:
popilas wrote:Ka daryti jeigu pas mane nera etc/apache2/sites-available/default
tai gal tu nenaudoji apache gal koki nginx ?
ne apache 2 naudoju aisku os ne debian 7 jau nes nera tokios
O naudoju Debian-8.0 (64 bit) ir yra tiktai etc/apache2/sites-available/ default-ssl.conf ir 000-default.conf
Ir padarsiu chmod 777 vistiek gaunu klaida
This page isn’t working
Ko gero del php versijos
www veikia gerai
parodyk kas pas tave ten yra

Kodas: Select all

<?php // Show all information, defaults to INFO_ALLphpinfo(); // Show just the module information.// phpinfo(8) yields identical results.phpinfo(INFO_MODULES); ?>
Image
Image
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest