Dabar yra 2019 Kov 22 18:19




 Puslapis 11 [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Register System - Could Not Connect To Database
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2019 Kov 08 14:05 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
Sveiki. naudoju plugin'a "Register System" sukurto žmogaus - m0skVi4a ;] - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=171460

Consolei gaunu štai tokia klaidą - Could Not Connect To Database kaip suprantu negali prisijungti prie phpmyadmin nesuprantu kodėl visur viską gerai nurodžiau.
Console Error - https://imgur.com/a/ormkUXn
SQL.CFG - https://imgur.com/a/5hdEZLi
RegisterSystem.SMA - https://imgur.com/a/mddaSk3
RegisterSystem.CFG - https://imgur.com/a/mofYdxs
Plugins.INI - https://imgur.com/a/fR0FPCL

Bandžiau pakeisti vietoj VPS IPO į localhost bei 127.0.0.1 vistiek tospačios klaidos.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Register System - Could Not Connect To Database
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2019 Kov 08 16:37 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4473
Karma: 126

Miestas: Vilnius
tam paciam stovi vps ir serveris ir duomenu bazes ?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Register System - Could Not Connect To Database
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2019 Kov 08 16:52 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
tam paciam stovi vps ir serveris ir duomenu bazes ?


Taip.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Register System - Could Not Connect To Database
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2019 Kov 08 17:04 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4473
Karma: 126

Miestas: Vilnius
psitikrink ar tikrai gerai surasei user, pass, database name jaigu serveris ir duoneu baze stovi tam paciam vps tai turi buti nen vps ip o 127.0.0.1 beto sql.cfg tau nereikia nieko rasyti naudojant sita plugina
  1. //The host for the database.
  2. //Default: 127.0.0.1
  3. rs_host "127.0.0.1"
  4.  
  5. //The username for the database login.
  6. //Default: root
  7. rs_user "root"
  8.  
  9. //The password for the database login.
  10. //Default:
  11. rs_pass "123456"
  12.  
  13. //The database name.
  14. //Default: registersystem
  15. rs_db    "registersystem"



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Register System - Could Not Connect To Database
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2019 Kov 08 17:18 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
psitikrink ar tikrai gerai surasei user, pass, database name jaigu serveris ir duoneu baze stovi tam paciam vps tai turi buti nen vps ip o 127.0.0.1 beto sql.cfg tau nereikia nieko rasyti naudojant sita plugina
  1. //The host for the database.
  2. //Default: 127.0.0.1
  3. rs_host "127.0.0.1"
  4.  
  5. //The username for the database login.
  6. //Default: root
  7. rs_user "root"
  8.  
  9. //The password for the database login.
  10. //Default:
  11. rs_pass "123456"
  12.  
  13. //The database name.
  14. //Default: registersystem
  15. rs_db    "registersystem"


Thanks viskas veikia ++


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 5 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: