Dabar yra 2019 Geg 24 05:46




 Puslapis 13 [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 19:57 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
Sveiki, naudoju plugin'a https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=183491 ( ne reklama ) ap_prefixes.ini faile padarės jog žmonės su "bit" flagais prie nick rašytu [VIP] bet kažkodėl nerašo gal žinot kame problema?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 20:51 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4482
Karma: 126

Miestas: Vilnius
ap_prefixes.in parodik ko ten prirases

amxx plugins jis nors runing tas pluginas?
error log tusti ?

-- 2019 Vas 27 21:58 --

pagal ideja jaigu tu padarei "f" "bti" "[VIP]" tai neveiks tikriause reikia "f" "t" "[VIP]" flaga jugi viena priskirti ne 3 iskart



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 21:11 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
ap_prefixes.in parodik ko ten prirases

amxx plugins jis nors runing tas pluginas?
error log tusti ?

-- 2019 Vas 27 21:58 --

pagal ideja jaigu tu padarei "f" "bti" "[VIP]" tai neveiks tikriause reikia "f" "t" "[VIP]" flaga jugi viena priskirti ne 3 iskart


http://prntscr.com/mr04dh running jokiu error
tai kaip man tada užmesti dar tuos 2 likusius flagus "bi" ?

pameginau užmest su vienu flagu t vistiek taspats nieko


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 21:22 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4482
Karma: 126

Miestas: Vilnius
CanyoN1337 rašė:
laimiukas3 rašė:
ap_prefixes.in parodik ko ten prirases

amxx plugins jis nors runing tas pluginas?
error log tusti ?

-- 2019 Vas 27 21:58 --

pagal ideja jaigu tu padarei "f" "bti" "[VIP]" tai neveiks tikriause reikia "f" "t" "[VIP]" flaga jugi viena priskirti ne 3 iskart


http://prntscr.com/mr04dh running jokiu error
tai kaip man tada užmesti dar tuos 2 likusius flagus "bi" ?

pameginau užmest su vienu flagu t vistiek taspats nieko

nezinau ka tu ten buri as katik patikrinau viskas veikia man. o kam uzmest dar tuos du flagus cia tik tikrina ar zaidejas turi flaga t = ADMIN_LEVEL_H tai jaigu zaidejas turi priskirtus bti flagus jam automatiskai duos ta vip taga nes jis turi t

-- 2019 Vas 27 22:25 --

dar klausimas naudoji kazkoki plugina kuris turi kokius rango ar kazko perfix ? ar ten vip raso zaliai ?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 21:32 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
CanyoN1337 rašė:
laimiukas3 rašė:
ap_prefixes.in parodik ko ten prirases

amxx plugins jis nors runing tas pluginas?
error log tusti ?

-- 2019 Vas 27 21:58 --

pagal ideja jaigu tu padarei "f" "bti" "[VIP]" tai neveiks tikriause reikia "f" "t" "[VIP]" flaga jugi viena priskirti ne 3 iskart


http://prntscr.com/mr04dh running jokiu error
tai kaip man tada užmesti dar tuos 2 likusius flagus "bi" ?

pameginau užmest su vienu flagu t vistiek taspats nieko

nezinau ka tu ten buri as katik patikrinau viskas veikia man. o kam uzmest dar tuos du flagus cia tik tikrina ar zaidejas turi flaga t = ADMIN_LEVEL_H tai jaigu zaidejas turi priskirtus bti flagus jam automatiskai duos ta vip taga nes jis turi t

-- 2019 Vas 27 22:25 --

dar klausimas naudoji kazkoki plugina kuris turi kokius rango ar kazko perfix ? ar ten vip raso zaliai ?


Nenaudoju vistiek nepagaunu kame čia prikolas gali būti jeigu užsimetu pagal steamID ta prefix viskas ok būna bet vat būtent su flagais kažkokia hirne gaunas.

consolei rašo jog viskas uždėta - http://prntscr.com/mr0hxw


Paskutinį kartą redagavo CanyoN1337 2019 Vas 27 21:37. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 22:09 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4482
Karma: 126

Miestas: Vilnius
kuo pukiause veikia

users.ini
  1. "Murz" "kazkas" "bti" "a"


ap_prefixes.ini
  1. "f" "n" "[SMS ADMIN]"
  2. "f" "o" "[ADMIN]"
  3. "f" "t" "[VIP]"
  4. "i" "192.168.1.100" "[HEAD ADMIN]"
  5. "s" "STEAM_0:1:52985922" "[MY STEAM ID PREFIX]"
  6. "n" "m0skVi4a ;]" "[HELP ADMIN]"


Prikabinti failai:
20190227220626_1.jpg
20190227220626_1.jpg [ 152 KiB | Peržiūrėta 1174 kartus(ų) ]

_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #7  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 22:50 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
kuo pukiause veikia

users.ini
  1. "Murz" "kazkas" "bti" "a"


ap_prefixes.ini
  1. "f" "n" "[SMS ADMIN]"
  2. "f" "o" "[ADMIN]"
  3. "f" "t" "[VIP]"
  4. "i" "192.168.1.100" "[HEAD ADMIN]"
  5. "s" "STEAM_0:1:52985922" "[MY STEAM ID PREFIX]"
  6. "n" "m0skVi4a ;]" "[HELP ADMIN]"


iš oro pradėjo veikti hz, tarkim yra pas mane pluginas vip ir yra pluginas tipo steam free vip kaip padaryti taip jog kai nemokama vipa gauni steaminiai jam iškarto užsimestu per users.ini tie flagai ant nicko ?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #8  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 23:02 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4482
Karma: 126

Miestas: Vilnius
CanyoN1337 rašė:
laimiukas3 rašė:
kuo pukiause veikia

users.ini
  1. "Murz" "kazkas" "bti" "a"


ap_prefixes.ini
  1. "f" "n" "[SMS ADMIN]"
  2. "f" "o" "[ADMIN]"
  3. "f" "t" "[VIP]"
  4. "i" "192.168.1.100" "[HEAD ADMIN]"
  5. "s" "STEAM_0:1:52985922" "[MY STEAM ID PREFIX]"
  6. "n" "m0skVi4a ;]" "[HELP ADMIN]"


iš oro pradėjo veikti hz, tarkim yra pas mane pluginas vip ir yra pluginas tipo steam free vip kaip padaryti taip jog kai nemokama vipa gauni steaminiai jam iškarto užsimestu per users.ini tie flagai ant nicko ?

o taip nera ? koki flag gauna tie steam?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #9  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 23:04 
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Užsiregistravo: 2019 Vas 24 17:15
Pranešimai: 16
Karma: 0
laimiukas3 rašė:
CanyoN1337 rašė:
laimiukas3 rašė:
kuo pukiause veikia

users.ini
  1. "Murz" "kazkas" "bti" "a"


ap_prefixes.ini
  1. "f" "n" "[SMS ADMIN]"
  2. "f" "o" "[ADMIN]"
  3. "f" "t" "[VIP]"
  4. "i" "192.168.1.100" "[HEAD ADMIN]"
  5. "s" "STEAM_0:1:52985922" "[MY STEAM ID PREFIX]"
  6. "n" "m0skVi4a ;]" "[HELP ADMIN]"


iš oro pradėjo veikti hz, tarkim yra pas mane pluginas vip ir yra pluginas tipo steam free vip kaip padaryti taip jog kai nemokama vipa gauni steaminiai jam iškarto užsimestu per users.ini tie flagai ant nicko ?

o taip nera ? koki flag gauna tie steam?


Taip nėra užeina steaminis žaidėjas kuris nemokamai turi gauti VIP privilegija su flagais "bit" privilegija jis tai gauną bet vat pačio prefixo negauna


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pluginas Admin_Prefixes Pagalba
Žinutės numeris: #10  StandartinėParašytas: 2019 Vas 27 23:22 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4482
Karma: 126

Miestas: Vilnius
gali buti kad tas tagu pluginas usikrauna zaideju privilegijas map pasikeitus o kai pasijungia steamas tesiok nereguoja i ta ka priskire steamui serveris po steamo mirties taspats buna ?



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 13 [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron