Dabar yra 2018 Lap 20 18:38




 Puslapis 11 [ 3 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: kaip gauti top1
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2018 Sau 28 21:55 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 187
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
štai kodas. Gale žaidimo parodo top10 žaidėjus pagal taškų skaičių. Kaip aš galėčiau išgauti iš šito kodo top1 žaidėją? Nu tą, katras pirmą vietą užėmė. Tikiuosi supratot ko noriu.

  1. public showMVP()
  2. {
  3.     new motdWindow[2000];
  4.    
  5.     formatex(motdWindow, 2000, "<body style='background-color:black;color:white'><table width='100%%'><tr><td>#</td><td>Name</td><td>Points</td></tr>");
  6.     new numPlayers, players[33];
  7.    
  8.     for(new i = 1; i <= 32; i++)
  9.     {
  10.         if(!is_user_connected(i)) continue;
  11.         players[numPlayers] = i;
  12.         numPlayers++;
  13.     }
  14.    
  15.     for(new i = 0; i < numPlayers; i++)
  16.     {
  17.         for(new j = 0; j <= numPlayers; j++)
  18.         {
  19.             if(i == j) continue;
  20.             if(pTempPoints[players[i]] > pTempPoints[players[j]])
  21.             {
  22.                 new temp = players[i]
  23.                 players[i] = players[j];
  24.                 players[j] = temp;
  25.             }
  26.         }
  27.     }
  28.    
  29.     new name[35];
  30.     for(new i = 0; i < numPlayers; i++)
  31.     {
  32.         get_user_name(players[i], name, 34)
  33.         formatex(motdWindow, 2000, "%s<tr><td>%d</td><td>%s</td><td>%d</td></tr>", motdWindow, i+1, name, pTempPoints[players[i]]);
  34.     }
  35.     formatex(motdWindow, 2000, "%s</table></body>", motdWindow);
  36.    
  37.     show_motd(0, motdWindow, "MVP Lentele");
  38. }


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: kaip gauti top1
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2018 Sau 28 22:10 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2016 Sau 17 20:11
Pranešimai: 173
Karma: 3
motd skaitmenu limitas yra 1536, o tu masyva sukurei su 2000. Pats kodas yra prastas. Turetu buti naudojamas get_players(). Formatex negali naudoti saves paties formatuojant teksta, tad automatiskai nieko doro nerodis. Naudok format(). Nezinau is kur gavai, bet viska reiketu perrasyt. rikiavimo kodas:
  1.  
  2. new temp, var1, var2
  3. for(new i; i<n-1;i++)
  4.     for(new I=i+1; I<n; I++) {
  5.         if(var1 > var2) {
  6.             temp = var1
  7.             var1 = var2
  8.             var2 = temp
  9.         }
  10. }

geriausia butu lyginti zaideju taskus, o keitineti vietomis indexus(1-32)


Paskutinį kartą redagavo Softero 2018 Vas 06 22:39. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: kaip gauti top1
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2018 Vas 06 16:44 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2011 Sau 11 18:32
Pranešimai: 187
Karma: 0

Miestas: Kaunas/Batniava
Hm :d. Nu aš dar per žalias tada. Šiaip finiše aš noriu, kad iš šito top'o pirmą vietą užėmusį žaidėją įrašytų į weba į mysql lentelę. Duombazę, lenteles ir t.t. aš pasidaręs, tik nemoku išgauti tą pirmą vietą užėmusį žaidėją iš šito kodo.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 3 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron