Dabar yra 2019 Rgp 21 13:25




 Puslapis 11 [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Reik loginės pagalbos
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2010 Rgs 12 11:30 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2010 Rgs 05 15:20
Pranešimai: 144
Karma: 1
Sveiki, taigi darau savo cs banką ir yra menu pasirinkimas išimti maximalų kiekį. t.y.
16000 - cs_get_user_money(id)
tai bus 16000 - 7500, tai reiškia maksimalus išimamas kiekis yra 8500...
Bet kas tada jeigu žaidėjo banke ne 16000 pinigų o daugiau ??
73000 - 7500, o 65500 negali būti išemamas pinigų kiekis nes netilps į rankas (maksimumas juk 16000)

Bandžiau tai:

iMoney tai pinigų kiekis banke.

  1. if(iMoney[id] >= 16000){
  2.         new withdraw = 16000 - cs_get_user_money(id)
  3.     }else if(iMoney[id] < 16000){
  4.         new withdraw = iMoney[id] - cs_get_user_money(id)
  5.     }
  6.     new m1[64];
  7.     formatex(m1,63,"\wWithdraw maximum \y[\r %d\y ]", withdraw)
  8. }  


Bet gaunu errorą, : tipo symbol withdraw is never used...

Padėkit :)

EDIT: Ar taip galima ???

  1.     if(iMoney[id] >= 16000){
  2.         new withdraw = 16000 - cs_get_user_money(id)
  3.         formatex(m1,63,"\wWithdraw maximum \y[\r %d\y ]", withdraw)
  4.     }else if(iMoney[id] < 16000){
  5.         new withdraw = iMoney[id] - cs_get_user_money(id)
  6.         formatex(m1,63,"\wWithdraw maximum \y[\r %d\y ]", withdraw)
  7.     }else if(iMoney[id] == 0){
  8.         formatex(m1,63,"\dIsimti maximuma [ 0 ]")
  9.     }
  10.  


Ir ar jis veiks ???


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Reik loginės pagalbos
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2010 Rgs 12 12:06 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 183
Turi būti taip:
  1.  
  2. new withdraw
  3. if(iMoney[id] >= 16000){
  4.         withdraw = 16000 - cs_get_user_money(id)
  5.     }else if(iMoney[id] < 16000){
  6.         withdraw = iMoney[id] - cs_get_user_money(id)
  7.     }
  8.     new m1[64];
  9.     formatex(m1,63,"\wWithdraw maximum \y[\r %d\y ]", withdraw)
  10. }  



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Reik loginės pagalbos
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2010 Rgs 12 12:54 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2010 Rgs 05 15:20
Pranešimai: 144
Karma: 1
o kaip antrą kodą parašiau, taip netinka ?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Reik loginės pagalbos
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2010 Rgs 12 20:42 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 183
Galima, bet tada užtenka ir tiek:
  1. formatex(m1,63,"\wWithdraw maximum \y[\r %d\y ]", 16000-cs_get_user_money(id))



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Reik loginės pagalbos
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2010 Rgs 12 20:45 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2010 Rgs 05 15:20
Pranešimai: 144
Karma: 1
O galėtum visą kodą peržiūrėti akimis, kadangi su SQLx surištas, neturiu kaip patestinti pats. Bet kiek aš žiūriu tai klaidų nematau, o ar tu galėtum peržiūrėti ?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Reik loginės pagalbos
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2010 Rgs 12 21:21 
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 31 13:21
Pranešimai: 3891
Karma: 183
Na tai jei nėra klaidų tai ir nebus :D beje pačiam su sql dar neteko nieko daryti.



_________________
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 6 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron