Dabar yra 2019 Bal 24 18:35




 Puslapis 11 [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Bug'as su pluginu
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2019 Kov 27 21:02 
Naujokas apylinkėse

Užsiregistravo: 2019 Kov 27 20:53
Pranešimai: 3
Karma: 0
Parsisiunčiau last request pluginą, bet su bugu. Nušovus ct ir naujame round'e beacon'as išlieka. Bandžiau visaip ištaisyt, bet neišeina. Gal pagelbėtumėte?


Prikabinti failai:
jailbreak_last_request.sma [14.73 KiB]
Atsisiųsta 17 kartus(ų)
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Bug'as su pluginu
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2019 Kov 27 22:46 
Viršininkas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Kov 12 22:19
Pranešimai: 2067
Karma: 94

Miestas: Linksmakalnis
Funkcijoje beacon(id) pridėk if(!touch_weapons[id]) return; tokį tikrinimą.



_________________
WWW.REZ.LT - Geri, bet ne geriausi serveriai Lietuvoje
CS/CS:S/CS:GO/MC/Killing Floor Serverių monitoriai su žaidėjų atvaizdavimu
50% paramos atgavimas, perkant VPS Dedikuoti.lt
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Bug'as su pluginu
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2019 Kov 27 22:59 
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Geg 29 22:41
Pranešimai: 25
Karma: 1
psychical rašė:
Funkcijoje beacon(id) pridėk if(!touch_weapons[id]) return; tokį tikrinimą.


Galbūt jam ir padės, bet realiai šis tikrinimas net nėra reikalingas, kadangi joks beacon`as nedingsta, pas mane lygiai toks pats pluginas, tik savaip patobulintas. Bet pagal įdėja jam turbūt padės šis sprendimas, kadangi ginklus nuo žemės negali imti tik LR metu.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Bug'as su pluginu
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2019 Kov 28 14:46 
Naujokas apylinkėse

Užsiregistravo: 2019 Kov 27 20:53
Pranešimai: 3
Karma: 0
Tas pats. Išlieka :/


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Bug'as su pluginu
Žinutės numeris: #5  StandartinėParašytas: 2019 Kov 28 18:29 
Viršininkas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Kov 12 22:19
Pranešimai: 2067
Karma: 94

Miestas: Linksmakalnis
  1. public beacon(id)
  2. {
  3.     if(!duel_active)
  4.         return;
  5.    
  6.     if(cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_CT)


Tingiu stipriai galvot, bet arba tu nesukompiliuoji, arba tu ne ten įkeli, aš dar galvoju apie šitą variantą dar, o šiaip anas turėjo veikt, bet nu bandyk taip... Arba aš ne taip suprantu, ką tau rodo, gal ne apie beacon kalbi...



_________________
WWW.REZ.LT - Geri, bet ne geriausi serveriai Lietuvoje
CS/CS:S/CS:GO/MC/Killing Floor Serverių monitoriai su žaidėjų atvaizdavimu
50% paramos atgavimas, perkant VPS Dedikuoti.lt
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Bug'as su pluginu
Žinutės numeris: #6  StandartinėParašytas: 2019 Kov 28 19:00 
Naujokas apylinkėse

Užsiregistravo: 2019 Kov 27 20:53
Pranešimai: 3
Karma: 0
Na šis variantas jau veikia. Nesu tikras kodėl pirmasis neveikė :/ Dėkujj +Taip apie beacon'ą kalbėjau (apie pulsuojantį žiedą aplink žaidėją, ant žemės)


Paskutinį kartą redagavo equel 2019 Kov 28 19:14. Iš viso redaguota 1 kartą.

Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 6 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron