Amxmodx.lt
http://amxmodx.lt/

Player Models
http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=15&t=3429
Puslapis 55

Autorius:  psychical [ 2019 Vas 14 09:22 ]
Pranešimo tema:  Re: Player Models

  1.    RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", false); //neveikia
  2.     //RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed, "@OnPlayerPreSpawn", 1); //veikia
  3.     //RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn, "@OnPlayerPreSpawn", false); //neveikia


O nebandei RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); ?

Matomai būtų logiška blokuoti prieš, kaip padarė hlev, bet spėju modelius nustato po, ne prieš mirtį, todėl post reikalingas. Pats tą išsiaiškinai, tik kažkodėl spėju nesupratai :D

Autorius:  laimiukas3 [ 2019 Vas 14 09:26 ]
Pranešimo tema:  Re: Player Models

hm :D pameginau dabar RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); neuzdeda isvis niekam jokio skino tada :)
o va taip veikia RegisterHam(Ham_Killed, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); o taip veikia ir 1/false tai dabr klausimas palikti ten 1 ar false

Autorius:  psychical [ 2019 Vas 14 10:54 ]
Pranešimo tema:  Re: Player Models

laimiukas3 rašė:
hm :D pameginau dabar RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); neuzdeda isvis niekam jokio skino tada :)
o va taip veikia RegisterHam(Ham_Killed, "player", "@OnPlayerPreSpawn", 1); o taip veikia ir 1/false tai dabr klausimas palikti ten 1 ar false


Reiks daugiau nerašyt dar lovoj gulint... Ne viską matau... :D

Autorius:  laimiukas3 [ 2019 Vas 14 12:00 ]
Pranešimo tema:  Re: Player Models

pasitaiko :D

na turbut jau ikirejau bet liko dar 3 skin top 1 top 2 top3

kazkaiptai reikia juos get_user_stats ar imanoma kazkaip isgauti zaidejo vieta statistikoi ir uzdeti pagal vieta skina nepriskirent jam flagu kazkokiu?

else if (iRank1) entity_set_int(client, EV_INT_skin, 4);
else if (iRank2) entity_set_int(client, EV_INT_skin, 5);
else if (iRank3) entity_set_int(client, EV_INT_skin, 6);

Autorius:  psychical [ 2019 Vas 15 08:46 ]
Pranešimo tema:  Re: Player Models

Aš tai sakyčiau, gali pasidaryt

  1. function get_user_rank_ex(id) {
  2.     new aStats[STATSX_MAX_STATS+1], aBodyHits[MAX_BODYHITS+1];
  3.     get_user_stats(id, aStats, aBodyHits);
  4.    
  5.     return aStats[STATSX_RANK];
  6. }


Išgauti pozicijai, o tada, ten kur tu nori, įsidėti tikrinimą ar jis 1 vietoj...

Žinoma žiūrint į optimizacinę pusę, sakyčiau, kad reiktų susikurti masyvą kuriame, o ne traukyti iš modulių duomenis, tarkim roundo pradžioje saugotum top3, kiekvieno round pradžioje top3 atnaujina (nes spėju jie gali keistis) ir tuomet tikrini pagal masyvą ar tas žaidėjas yra masyve ar ne... Na bet čia mano pamąstymai

Puslapis 55 Visos datos yra UTC + 2 valandos
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/