Dabar yra 2017 Spa 20 03:21




 Puslapis 11 [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: UTF-8 MySQL
Žinutės numeris: #1  StandartinėParašytas: 2017 Bal 14 21:00 
Senbūvis

Užsiregistravo: 2015 Vas 27 19:29
Pranešimai: 1046
Karma: 41

Miestas: Alytus
Sveiki susidūriau anksčiau kad nerodydavo man lt raidžiu MySQL lenteleje...

Na nesu megejas kurti pamoku ir nelabai visku paaiskink išeina na bet gal pavyks :D

Paimsiu Pavyzdy Global Offensive modifikacijos Tautvydo, Surandam eilute
  1. g_hTuple = SQL_MakeDbTuple(DB_HOST, DB_USER, DB_PASS, DB_DATA);

Problema sutvarkysim su tokiu kodu:
  1. #if AMXX_VERSION_NUM >= 183
  2.      SQL_SetCharset(g_hTuple,"utf8");
  3. #endif

Kur kisk koda po
  1. g_hTuple = SQL_MakeDbTuple(DB_HOST, DB_USER, DB_PASS, DB_DATA);

Turi atrodyti.
  1. g_hTuple = SQL_MakeDbTuple(DB_HOST, DB_USER, DB_PASS, DB_DATA);
  2.     #if AMXX_VERSION_NUM >= 183
  3.          SQL_SetCharset(g_hTuple,"utf8");
  4.     #endif
  5. }

Prikabintas failas:
IMG_14042017_213835_0.png
IMG_14042017_213835_0.png [ 204.64 KiB | Peržiūrėta 748 kartus(ų) ]


Paskutinį kartą redagavo Terror 2017 Bal 15 22:11. Iš viso redaguota 3 kartus.


_________________
Saudyk.LT - Čia renkasi geriausi!
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: UTF-8 MySQL
Žinutės numeris: #2  StandartinėParašytas: 2017 Bal 15 10:22 
Senbūvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011 Kov 12 22:19
Pranešimai: 1979
Karma: 89

Miestas: Linksmakalnis
Būtinai tai reikėjo parodyti su mano CSGO modo kodu -_-

Beje, nebandei tiesiog po g_hTuple = SQL_MakeDbTuple(DB_HOST, DB_USER, DB_PASS, DB_DATA); vieną kartą įterpti? Pagal viską, turėtų užtekti tiesiog po šituo parašyti.

Taip pat reiktų paminėti, jog jei darysit šitą dalyką jau veikiančiame serveryje, prarasit visų UTF-8 nick naudotojų duomenis, nes jų tiesiog nebeįkels.



_________________
WWW.REZ.LT - Geri, bet ne geriausi serveriai Lietuvoje
CS/CS:S/CS:GO/MC/Killing Floor Serverių monitoriai su žaidėjų atvaizdavimu
50% paramos atgavimas, perkant VPS Dedikuoti.lt
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: UTF-8 MySQL
Žinutės numeris: #3  StandartinėParašytas: 2017 Bal 15 10:42 
Senbūvis

Užsiregistravo: 2015 Vas 27 19:29
Pranešimai: 1046
Karma: 41

Miestas: Alytus
psychical rašė:
Būtinai tai reikėjo parodyti su mano CSGO modo kodu -_-

Na tikrai taip ne būtinai.
psychical rašė:
Beje, nebandei tiesiog po g_hTuple = SQL_MakeDbTuple(DB_HOST, DB_USER, DB_PASS, DB_DATA); vieną kartą įterpti? Pagal viską, turėtų užtekti tiesiog po šituo parašyti.


Na pamėginau veikia dėkui.
Atnaujinau. :)



_________________
Saudyk.LT - Čia renkasi geriausi!
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: UTF-8 MySQL
Žinutės numeris: #4  StandartinėParašytas: 2017 Geg 08 18:53 
Jau po truputį tampa savu

Užsiregistravo: 2015 Vas 01 18:15
Pranešimai: 131
Karma: 3
Paveikslėlis

hmm, kas blogai ? :D

-- 2017 Geg 08 19:01 --

Susitvarkiau, buvo blogas sqlx.inc failas :D



_________________
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 11 [ 4 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron